Kuva: AOP

Cardi B:llä tapahtumarikkaat synttärit - naisvieras paareilla pois, Jamie Foxx häipyi heti kättelyssä

13.10.2022 18:15 - Iiro Myllymäki

Rap-tähti juhli 30-vuotissyntymäpäiväänsä.

Rap-tähti Cardi B juhli 30-vuotissyntymäpäiväänsä Los Angelesissa kabareeteemalla, ja mediatietojen mukaan illasta tuli hyvin tapahtumarikas. Paikalla oli monia julkkisvieraita, kuten Chloe ja Halle Bailey, Chance The Rapper ja Tiffany Haddish. Mukana oli myös Cardi B:n aviomies, räppäri Offset.

Cardi B:n syntymäpäiväjuhlat järjestettiin Poppy-yökerhossa. (kuva: AOP)

Yhden julkkisvieraan ilta sai yllättävän käänteen. Eri tiedotusvälineissä on kerrottu, että Oscarin voittanut näyttelijä Jamie Foxx, 54, käännytettiin juhlien ovelta pois. TMZ kuitenkin raportoi, että tilanne ei mennyt aivan näin. Juhlissa olleet lähteet kertovat julkaisulle, että Foxx saapui kymmenen hengen seurueensa kanssa juhliin myöhässä eikä porukalle ollut tilaa. Lähteiden mukaan Foxxia oltiin jo saattelemassa sisään, kun tämä päätti itse lähteä pois tajutessaan, ettei tilaa ollut. Lähteet kertovat, että osapuolten välillä ei ole tapahtuneen takia kiistaa ja Foxx suhtautui tilanteeseen hyvillä mielin.

Metro kirjoittaa, että ensihoitajat veivät erään naisvieraan pois juhlista paareilla. Naisen henkilöllisyydestä ja tämänhetkisestä kunnosta ei ole tietoa julkisuudessa.

Cardi B on jakanut juhlalookistaan kuvia Instagramissa. Punaiseen asuun kuului muun muassa näyttävä höyhenpäähine. Kuvat pääset katsomaan alla olevasta päivityksestä. Jos upotus ei näy, näet julkaisun tästä linkistä.

Lue myös: Cardi B:n mies Offset pettämishuhujen keskellä - Cardi B vastasi faneilleen

Lue myös: Vapaaottelija väitti Cardi B:n olevan huonompi esimerkki kuin naisvihapuheinen TikTok-tähti - räppäri ärähti

Lähteet: Metro, TMZ

Kilpailut

Uusimmat