Kuva: AOP

Jennifer Aniston sanoi Frendien kuvauksissa Matthew Perrylle paljastavat sanat - riippuvuus ei ollutkaan salaisuus

25.10.2022 23:15 - Iiro Myllymäki

Matthew Perry kertoo elämäkertakirjassaan Jennifer Anistonin paljastaneen hänelle, että muut sarjan tähdet tietävät hänen alkoholiongelmastaan.

Frendit-tähti Matthew Perry, 53, muistelee tulevassa elämäkertakirjassaan Friends, Lovers and the Big Terrible Thing tilannetta, jossa hänelle selvisi, että muut Frendit-sarjan tähdet tietävät hänen alkoholiongelmastaan. The Times on julkaissut kirjasta katkelman, josta selviää, miten Jennifer Anistonin kanssa käyty keskustelu paljasti asian Perrylle.

Chandler-hahmoa näytellyt Perry kertoo kirjassa, että Rachelin näyttelijä Aniston tuli kuvausten yhteydessä juttelemaan hänelle. Perryn mukaan Aniston totesi hänelle, että tämä tietää hänen juovan. Perry kertoo kirjassa myös, että hän oli ollut aiemmin ihastunut Anistoniin.

”Olin jo pitkän aikaa ollut yli hänestä. Siitä lähtien, kun hän alkoi tapailla Brad Pittiä, olin asian suhteen kunnossa. Olin oppinut, miten pitkään voin katsoa häntä ilman, että se on kiusallista. Silti se, että Jennifer Aniston sanoi minulle nuo sanat, oli musertavaa”, Perry kertoo kirjassa.

Perry kertoo olleensa tilanteessa hämillään. Hän ihmetteli, miten Aniston tietää asiasta, sillä hän oli yrittänyt parhaansa mukaan salailla asiaa.

”’Me voimme haistaa sen’, hän sanoi oudolla mutta rakastavalla tavalla. Monikko ’me’ iski minuun kuin leka. Sanoin, että tiedän juovani liikaa, mutta en oikein tiedä, mitä voin tehdä asialle”, Perry kirjoittaa.

Perry kertoo, että muut Frendit-sarjan tähdet auttoivat häntä pärjäämään kuvauksissa päihdeongelman keskellä. Perry kertoo kirjassa rehellisesti olleensa kipulääkekoukussa ja kärsineensä alkoholismista. Hän on hiljattain paljastanut haastattelussa, että vielä vuonna 2018 hän meinasi kuolla opiaattien yliannostukseen. Perry kertoo elävänsä nyt raitista elämää.

Lue myös: Matthew Perry oli kuolla yliannostukseen neljä vuotta sitten: "Kahden prosentin todennäköisyys elää"

Lue myös: Frendit-tähti julkaisee vihdoin muistelmateoksen: "Olen elänyt kertoakseni tarinan"

Lähteet: Entertainment Weekly, CNN

Kilpailut

Uusimmat