Kuva: Shutterstock

Tiedätkö, mitä on "lohikäärmeseksi"? Roolileikkeihin liittyvät nettihaut ovat kasvaneet House of the Dragonin myötä

30.09.2022 22:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

- Useat haluavat leikkiä rooleja suositusta fantasiamaailmasta. Näissä leikeissä etsitään uusia tapoja harrastaa seksiä, seksologi Carol Queen kertoo.

Game of Thronesin spin-off-sarja House of the Dragon on kerännyt miljoonia katsojia ja se on saanut hyvin positiivisia arvosteluja sekä katsojilta että kriitikoilta.

Cosmopolitan-julkaisu uutisoi, että sarjan suosio näkyy myös seksileikeissä. Julkaisun mukaan esimerkiksi hakusana "lohikäärmeseksi" on kasvanut räjähdysmäisesti sekä myös kiinnostus fantasiaroolileikkejä kohtaan on kasvanut. Myös fantasia-aiheisia seksileluja on etsitty enemmän kuin aikoihin.

Ihmiset määrittelevät lohikäärmeseksin eri tavalla, mutta yleensä se liittyy juuri roolileikkeihin ja leluihin, kuten lohikäärmeen penistä muistuttaviin esineisiin. 

- Useat haluavat leikkiä rooleja suositusta fantasiamaailmasta. Näissä leikeissä etsitään uusia tapoja harrastaa seksiä, seksologi Carol Queen kertoo. 

Queenin mukaan lohikäärmeseksillä voidaan tarkoittaa kovempia ja "eläimellisiä" otteita, joita suoritetaan yhteisymmärryksessä. 

- Tällainen leikkiminen ei sovi kaikille, mutta varsinkin monet fantasiafanit ovat innoissaan, Queen sanoo.

House of the Dragon on nähtävillä HBO Maxissa, ja sarjasta ilmestyy joka maanantai uusi jakso.

Lue myös: House of the Dragon -tähti yllättyi roolihahmonsa merkittävyydestä - "Olin todella järkyttynyt"

Lue myös: Muistatko Game of Thronesin kahvikuppimokan? House of the Dragon -sarjasta paljastui myös virhe

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat