Kuva: AOP

Millie Bobby Brown saapui punaiselle matolle Jon Bon Jovin pojan kanssa - katso kuvat pariskunnasta

29.10.2022 12:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Huhut Brownin ja Jake Bongiovin suhteesta alkoivat ensimmäisen kerran kesällä 2021.

Stranger Things -sarjasta tuttu näyttelijä Millie Bobby Brown, 18, palaa Enola Holmes -rooliinsa Enola Holmes 2 -elokuvassa.

Brown saapui elokuvan ensi-iltatilaisuuteen poikaystävänsä Jake Bongiovin, 19, kanssa. Kaksikko nautti ajastaan ja poseerasi iloiten yhdessä kameroille. Brown oli sonnustautunut vaaleanpunaiseen mekkoon ja Bongiovilla oli yllään musta puku. 

(kuva: AOP)

Lähteiden mukaan pariskunta elää onnellista aikaa ja he tukevat valtavasti toisiaan. Bongiovi on valtavan ylpeä siitä, että Brown pääsi opiskelemaan yliopistoon.

- Jake tietää, kuinka paljon koulutus merkitsee Millielle ja on todella ylpeä hänestä. Vaikka koulu sijaitsee Indianassa, niin tällä hetkellä Millie opiskelee etänä, eräs lähde kertoo Hollywood Life -julkaisulle. Voit lukea lisää täältä.

(kuva: AOP)

Jake Bongiovi legendaarisen rock-laulaja Jon Bon Jovin poika. Huhut Brownin ja Bongiovin suhteesta alkoivat ensimmäisen kerran kesällä 2021.

(kuva: AOP)

Enola Holmes 2 -elokuvassa seurataan ensimmäisen leffan tavoin Sherlock Holmesin teini-ikäistä siskoa Enolaa, joka seikkailee Englannissa. Tällä kertaa Enola ottaa ensimmäiset askeleensa etsivänä ja yrittää löytää ystäviensä avulla kadonneen tytön. Myös veli Sherlock liittyy mukaan.

Brownin rinnalla näyttelevät muun muassa Henry CavillDavid ThewlisHelena Bonham Carter sekä Louis Partridge.

Lue myös: Millie Bobby Brown palaa hittielokuvarooliinsa, fanit innostuivat - 'Luvassa laatua'

Lue myös: Millie Bobby Brown ja Jake Bongiovi elävät onnellista aikaa - 'Jake on rakkaastaan todella ylpeä'

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat