Kuva: AOP/Tomi Natri

Iina Kuustonen jakoi kuvan Punttikomedian fitness-kisakunnostaan - isä Mikko Kuustoselta ytimekäs kommentti

31.10.2022 14:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Näyttelijä treenasi itsensä kovaan kuntoon uutuuselokuvaa varten.

Iina Kuustonen, 38, tähdittää hiljattain ensi-iltansa saanutta Punttikomedia-elokuvaa. Kuustonen on nyt jakanut Instagramissa kuvan elokuvan kuvauksista fitness-kilpailun lavalta. Kuvasta näkee selkeästi, miten kovaan kuntoon Kuustonen itsensä treenasi elokuvaa varten.

Sunnuntaina julkaistu kuva on kerännyt yli 10 000 tykkäystä. Yksi kommentti on noussut erityisen tykätyksi kommenttikentässä. Tästä kommentista vastaa näyttelijän isä, muusikko Mikko Kuustonen.

”Geenit”, Kuustonen heittää tyhjentävästi humoristisessa kommentissaan.

Iina Kuustonen on yksi kommentista tykänneistä käyttäjistä.

Kuvan pääset katsomaan alta. Jos se ei näy alla, voit katsoa julkaisun täältä.

Aiemmin Kuustonen on jakanut kulissien takaisia kuvia leffan bikini fitness -kohtauksien yhteydestä. Yhdessä kuvassa hänelle laitetaan suihkurusketusta ja meikkiä kuvauksia varten. Tämän kuvan näet alta. Jos upotus ei näy, näet julkaisun täältä.

Iina Kuustonen on kertonut Voice.fi:n haastattelussa rankasta valmistautumisestaan kuvauksiin. Kovin valmistautuminen kesti neljä kuukautta.

- Tosi lyhyessä ajassa piti polttaa rasvat minimiin ja kasvattaa lihasmassaa. Tämä ei olisi ollut mahdollista ilman sitä hyvää pohjakuntoa. Neljä kuukautta mä vedin kovinta rääkkiä ja sitten vielä kuvausten aikana jatkoin dieettiä ja treenaamista. Puoli vuotta oli yhteensä sitten se dieetti ja treenijakso, Kuustonen kertoi.

Kuustosen koko haastattelun voit kuunnella alta tai Podplaysta.

Lue myös: Arvostelu: Punttikomedia on hyvän mielen bodauselokuva, jolla on vain yksi kompastuskivi

Lue myös: Iina Kuustonen julkaisi kuvan huimasta kunnostaan - "Treeniä Punttikomedian kulisseissa"

Kilpailut

Uusimmat