Kuva: AOP/ Timo Korhonen

Kimmo Vehviläinen odottaa innoissaan Radio Novan aamushow'ta - "Meillä on mahtava tiimi"

01.11.2022 07:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Vehviläinen ja Minna Kuukka juontavat Radio Novan Aamu -ohjelmaa 1. joulukuuta alkaen.

Radio- ja tv-konkari Kimmo Vehviläinen tekee kahdentoista vuoden jälkeen paluun Radio Novaan ja aloittaa Suomen suurimmassa aamushow’ssa, Radio Novan Aamussa, Minna Kuukan juontoparina. Vehviläisen ja Kuukan ensimmäinen yhteinen lähetys kuullaan 1. joulukuuta.

Todellisuudessa lähetys ei ole parivaljakon ensimmäinen, sillä Vehviläinen ei ole Radio Novalla uusi tuttavuus, vaan hän on tekemässä paluun kanavalle. Kuukka ja Vehviläinen juonsivat aikoinaan Radio Novan aamushow’ta, yhtä kaikkien aikojen suosituimmista aamuohjelmista. Vehviläisen ja Kuukan yhteinen aamushow lopetti vuonna 2010 vain alkaakseen nyt uudelleen Aki Linnanahteen ilmoitettua lopettavansa aamuradiossa.

- Radio Novalla on pitkä historia ja paljon kuuntelijoita, ja niiden myötä kanava saa osakseen myös paljon odotuksia. Radioesiintyjää kieltämättä hivelee ajatus, että kun sanoo mikrofoniin ”Hyvää huomenta, Suomi”, niin koko Suomi myös kuulee. Onhan kyseessä kuitenkin Suomen suurin aamushow, Vehviläinen intoilee.

Vehviläinen kehuu juontopariaan, joka löytää asiasta kuin asiasta inhimillisen näkökulman ja toimii usein myös järjen äänenä.

- Minna Kuukan tyylitaju on pettämätön, koska hän ymmärtää milloin naureskellaan ja milloin vakavoidutaan. Meillä on aamussa mahtava tiimi.

Myös Minna Kuukka on Vehviläisen paluusta innoissaan.

- Aloitin aikoinaan Kimmon kanssa aamutaipaleeni radiossa, enkä keksi kenen kanssa mieluummin sitä nyt jatkaisin. Kimmo on heittämällä yksi Suomen ammattimaisimpia radiontekijöitä, ja olen todella innoissani, että saamme hänet takaisin Radio Novan taajuudelle ja meidän aamuumme. Mahtavaa saada jatkaa Radio Novan Aamun missiota tehdä kuulijoiden aamusta parempi, parhaassa mahdollisessa seurassa, Kuukka sanoo.

Vehviläinen on tehnyt pitkän, vuosien mittaisen uran radiossa. Televisiossa hän on juontanut useita suosittuja tv-formaatteja, muun muassa Big Brotheria ja Selviytyjät Suomi Extraa. Vahvana sisällöntuottajana Vehviläiseltä ilmestyy marraskuun aikana Podplayssa myös oma podcast.

Voice.fi ja Radio Nova ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Aki Linnanahde lopettaa Radio Novan Aamu -ohjelmassa - kertoi syyt lähetyksessä

Kilpailut

Uusimmat