Kuva: AOP

Kylie Jenner kokee jakaneensa someen liikaa - "Minulla on varmaan paksuin nahka tällä planeetalla"

02.11.2022 09:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Jenner avautui aiheesta Hailey Bieber Youtube-ohjelmassa.

Tosi-tv-tähti Kylie Jenner, 25, vieraili Hailey Bieberin, 25, vieraana Who’s in my bathroom?! -Youtube-ohjelmassa. Jenner on tunnettu niin televisio-ohjelma The Kardashianien parista kuin sosiaalisesta mediastaankin, ja tähdellä onkin muun muassa Instagramissaan yli 372 miljoonaa seuraajaa. Isot seuraajamäärät tuovat tullessaan myös negatiivisen puolensa, eikä Jenner ole säästynyt ikävältä palautteelta vuosien varrella. Jenner avautuikin ohjelmassa siitä, miten hänen saamansa kritiikki on vaikuttanut hänen käyttäytymiseensä sosiaalisessa mediassa. 

- Luulen, että kun näytin persoonaani liikaa ja jaoin hieman liikaa, ihmisillä oli enemmän mahdollisuuksia sanoa asioita oikeasta minästäni. Päätin siis hieman rajoittaa sitä, Jenner kertoo. 

Jennerillä on kaksi lasta räppäri Travis Scottin, 31, kanssa, ja äitiys on laittanut luonnollisesti myös arkea uusiksi. Somettaminen ei ole enää ensimmäisenä priorisoitavien asioiden listalla.

- Luulen, että prioriteettini ovat nyt eri paikassa. Minulla on oikein elämän asioita hoidettavana nyt. Ennen omistin koko elämäni sosiaaliselle medialle. Heräsin ja aloin kuvaamaan Snapchattiin aamupalaani. En vaan voi tehdä sitä enää, Jenner sanoo.  

Tosi-tv-tähti kertoo, ettei internetissä saatu negatiivinen palaute kuitenkaan katoa kokonaan mihinkään, vaikka oman henkilökohtaisen elämän jakamista on rajoittanut. 

- Minulla on varmaan paksuin nahka tällä planeetalla, koska miljoonat ihmiset ovat sanoneet minulle asioita minusta, ja päättäneet minun olevan jotain mitä en edes ole. On vaikeaa vain niellä se, Jenner selittää. 

Voit katsoa videon alta, tai tästä linkistä.

Lue myös: Kylie Jennerin mies Travis Scott joutui pettämishuhujen keskelle - "Lopettakaa valehtelu"

Lue myös: Kylie Jennerille synnytysten jälkeiset ajat eivät olleet helppoja - "Itkin kolme viikkoa"

Lue myös: Nyt on erikoista - Kylie Jenner näyttää mallia räväkkään otsatukkatyyliin

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat