Kuva: AOP

Netflix-hittisarjan 18-vuotias tähti "pakotettiin" ulos kaapista - kertoo olevansa biseksuaali

01.11.2022 20:15 - Iiro Myllymäki

Heartstopper-sarjan Kit Connor teki paljastuksensa somemyllytyksen jälkeen.

Netflixin Heartstopper-draamasarjassa yhdessä päärooleista nähtävä Kit Connor, 18, kertoo tulleensa pakotetuksi tulemaan ulos kaapista. Connor kertoo Twitter-tilillään olevansa biseksuaali.

”Olen bi. Onnittelut siitä, että pakotitte 18-vuotiaan tulemaan ulos kaapista. Osa teistä on tainnut ohittaa koko sarjan pointin”, Connor kirjoittaa päivityksessään.

Jos upotus ei näy, näet julkaisun täältä.

Connor näyttelee Heartstopper-sarjassa Nick Nelsonia, joka on koulun suosittu rugbypelaaja. Hän ystävystyy Joe Locken esittämän Charlie Springin kanssa, ja heille kehittyy romanttinen suhde.

Koska sarjassa käsitellään kahden nuoren miehen romanssia, katsojat ovat spekuloineet Connorin omalla seksuaalisella suuntautumisella. Connor ei viittaa twiitissään selkeästi siihen, miten hänet on hänen mielestään pakotettu tulemaan kaapista ulos. Esimerkiksi Variety-lehti viittaa viimeaikaiseen keskusteluun Connorin seksuaalisuudesta ja syytöksiin nuoren näyttelijän ”queerbaitingista”. Jotkut ovat syyttäneet Connoria siitä, että hän yrittää hyötyä HLBTQ-ihmisten antamasta suosiosta olemalla kertomatta omasta todellisesta suuntautumisestaan. Syytöksiä ryöpsähti, kun nuorukainen oli kuvattu käsi kädessä naispuolisen vastanäyttelijänsä Maia Reficcon kanssa tulevan elokuvan kuvausten yhteydessä.

Kun syytöksiä alkoi sadella sosiaalisessa mediassa, Kit Connor päätyi ottamaan tauon Twitterin käytöstä. Hän palasi Twitteriin kertoakseen nyt biseksuaalisuudestaan.

Connor on saanut paljastuksensa jälkeen paljon tukea faneiltaan ja myös esimerkiksi Heartstopper-sarjan luojalta Alice Osemanilta. Oseman on vastannut Connorin twiittiin.

”En voi ymmärtää, miten ihmiset voivat katsoa Heartstopperia ja sitten iloisesti spekuloida muiden seksuaalisuudella ja arvioida ihmisiä stereotypioiden perusteella. Toivottavasti nämä ihmiset ovat nyt häpeissään. Kit, olet upea”, Oseman kirjoittaa.

Heartstopperin ensimmäinen kausi julkaistiin viime keväänä. Toisen kauden tuotanto on alkanut hiljattain. Voit katsoa ensimmäisen kauden trailerin alta.

Lue myös: Harry Styles ottaa kantaa faniensa epäilyksiin hänen seksuaalisuudestaan: "Haluan vain laulaa"

Lue myös: Netflix lakkautti komediasarjan jo ennen yhdenkään jakson julkaisua

Lähde: Variety

Kilpailut

Uusimmat