Kuva: Nelonen / Lars Johnson

Temptation Island Suomessa jymy-yllätys - ehkäisykohuun joutunut nainen palaa ohjelmaan, mukana räppärirakas

01.11.2022 15:15 - Iiro Myllymäki

Temptation Island Suomeen saapuu uusi pari. Molemmat ovat jo aiemmin tv:stä tuttuja.

Artikkeli sisältää juonipaljastuksia.

Temptation Island Suomi -ohjelman seuraavassa jaksossa koetaan suuri yllätys, kun mukaan astelee uusi pariskunta. Joanna, 21, on tuttu jo aiemmalta kaudelta, joka esitettiin keväällä 2021. Tuolloin Joanna oli mukana sinkkuna, mutta nyt ohjelmaan lähtee mukaan hänen seurustelukumppaninsa Leo, 19. Leo Luthando on rap-artisti, joka sijoittui vuoden 2018 Idols-kilpailussa toiseksi. Tuolloin hän esiintyi oikealla nimellään Leo Pakarinen.

Joanna osallistui ohjelmaan aiemmin sinkkuna. (kuva: Lars Johnson/Nelonen)

Temptation Island -osallistujat kootaan naisten ja miesten villoilla tahoillaan sohville katsomaan saapuvan pariskunnan esittelyvideota. Osallistujat ovat silminnähden yllättyneitä käänteestä.

Leo Luthando (kuva: Handout)

Lähtiessään Temppareihin Leo ja Joanna ovat seurustelleet neljä kuukautta, mutta he tapasivat jo kesällä 2021 festareilla.

- Menin vähän iskemään Leoa hirveässä kännissä. Menin jotain lirkuttelemaan ja kehumaan komeaksi, Joanna muistelee ensitapaamista.

Pari kertoo lähtevänsä Temppareihin Joannan halusta. Joanna kertoo, että hänellä on ollut luottamusongelmia tapailukumppaneidensa kanssa.

- Haen reissulta sitä, että pääsisin siitä yli. Kun pääsee konkreettisesti näkemään, tekeekö toinen jotain ja kun se ei tee, minun on ehkä helpompi päästää irti jatkuvasta epäilemisestä ja vainoharhaisuudesta, Joanna pohtii videolla.

Joanna ajautui kohun keskelle ollessaan Temptation Island Suomessa edellisellä kerralla. Hän päätyi harrastamaan useampaan otteeseen seksiä varatun Henkan kanssa. Yhdestä seksikerrasta nousi ehkäisykohu, kun Joanna tiedusteli Henkalta ehkäisystä petipuuhien tiimellyksessä. Henkka vastasi tähän, ettei ”tule sisään”. Tämän myötä ehkäisystä ja suostumuksesta puhuttiin esimerkiksi sosiaalisessa mediassa laajemminkin.

Temptation Island Suomi Nelosella keskiviikkoisin kello 21. Kukin jakso on jo aiemmin nähtävillä Ruudussa.

Lue myös: IS: Seksiä Temppareissa harrastanut Joanna joutui somevihan kohteeksi - sai myös tappouhkauksia

Lue myös: Sinkkumiehen kysymykset saavat TIS-Piritan kyyneliin bileissä - "Yritän pysyä kasassa"

Kilpailut

Uusimmat