Kuva: AOP / EPA-EFE

Billie Eilish esitteli uuden poikaystävänsä vanhemmilleen - "Billie on todella ihastunut"

03.11.2022 12:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Ensimmäiset huhut kaksikon välisestä romanssista alkoivat elokuussa, jolloin fanit epäilivät, että laulajien välillä on jotain.

Laulaja Billie Eilish, 20, deittailee tällä hetkellä The Neighbourhood -yhtyeen laulajaa Jesse Rutherfordia, 31. Pariskunta on viettänyt viime kuukausina tiiviisti aikaa yhdessä. 

Hollywood Life -julkaisun mukaan suhde on jo siinä tilanteessa, että Eilish on esitellyt Rutherfordin vanhemmilleen ja perheelleen.

- Billie on todella ihastunut ja vanhemmat pitävät Jesseä herrasmiehenä. Vanhemmat ovat sitä mieltä, että Billie ja Jesse sopivat toisilleen ja ovat iloisia siitä, että Billie on onnellinen, lähde sanoo. 

- Jesse on myös Billien veljen Finneasin ystävä ja se helpottaa perheen hyväksyntää, lähde jatkaa. 

Ensimmäiset huhut kaksikon välisestä romanssista alkoivat elokuussa, jolloin fanit epäilivät, että laulajien välillä on jotain. Myös heidän ikäeronsa on herättänyt jonkin verran keskustelua.

Eilish erosi edellisestä poikaystävästään Matthew Tyler Vorcesta, 30, toukokuussa. Tuolloin fanien keskuudessa levisi huhu, että Tyler Vorce olisi pettänyt Eilishiä. Voit lukea lisää täältä.

Jesse Rutherford. (kuva: AOP)

Lue myös: Billie Eilishin huhutaan deittailevan - viettää aikaa rock-laulajan kanssa

Lue myös: Mitä Billie Eilish haluaa takahuoneeseensa? Varsinkin eräs tuote on tärkeä

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat