Kuva: AOP

Selena Gomezin mielestä kohukuva Hailey Bieberin kanssa ei ole iso juttu - sivuutti aiheen nopeasti haastattelussa

03.11.2022 23:15 - Iiro Myllymäki

Gomezin ja Bieberin yhteiskuva sai netin kohahtamaan.

Netti kohahti, kun Selena Gomez, 30, ja Hailey Bieber, 25, ikuistettiin yhteiskuvaan lokakuussa. Naiset poseerasivat läheisissä tunnelmissa valokuvaaja Tyrell Hamptonille Academy Museum -gaalassa. Hailey Bieberin aviomies Justin Bieber, 28, on Gomezin ex-poikaystävä, ja naisten välien laadusta on spekuloitu jo pitkään.

Kuva vaikutti vahvistavan, että kaikki on kunnossa Selena Gomezin ja Hailey Bieberin välillä. Gomez on nyt puhunut ensimmäistä kertaa kyseisestä kohukuvasta. Naiselta kysyttiin Vulturen haastattelussa, mikä tarina kuvan taustalla on. Gomez sivuutti aiheen nopeasti haastattelussa. Toimittajan mielestä kuva oli hieno tapa sanoa, että kaksikko on mennyt eteenpäin.

- Kiitos. Se ei ole mikään iso juttu. Ei siinä ole mitään, Gomez vastasi.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Hailey Bieber ei ole ainakaan toistaiseksi ottanut kantaa kuvaan.

Kaksikon väleistä on spekuloitu jo pitkään, ja monet ovat levittäneet huhua, että Hailey olisi varastanut Justin Bieberin Gomezilta. Hailey Bieber kumosi tämän huhun aiemmin syksyllä ollessaan vieraana Call Her Daddy -podcastissa. Hailey vakuutti, ettei hänen ja Gomezin välillä ole mitään draamaa. Hän myös puhui siitä, että monet Justin Bieberin fanit ovat suhtautuneet häneen vihamielisesti ja toivoneet Justinin olevan vieläkin Gomezin kanssa yhdessä.

- Fanit toivovat, että hän olisi päätynyt toisen kanssa yhteen, ja se on ihan ok. Voitte toivoa sitä niin paljon kuin haluatte, mutta niin ei käynyt, Hailey Bieber sanoi.

Justin Bieber ja Selena Gomez seurustelivat on-off-suhteessaan vuosina 2010–2018. Viimeisen eroamisen jälkeen ei kulunut kauaakaan ennen kuin Justin ja Hailey ilmoittivat menneensä naimisiin. Justin ja Hailey olivat tapailleet jo aiemmin, kun Bieber ja Gomez olivat olleet tauolla.

Lue myös: Selena Gomez ja Hailey Bieber poseeraavat yhteiskuvassa, fanit innostuivat: "Internet räjähti"

Lue myös: Selena Gomez lähettää Hailey Bieberiä kiusaaville faneilleen tärkeän viestin - "Ei ole reilua"

Lähteet: People, Fox News, Vulture, People

Kilpailut

Uusimmat