Kuva: MTV

Ensitreffit alttarilla 2.0 -sinkut paljastettiin - katso, ketkä tällä kertaa sanovat tahdon

07.11.2022 10:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Ensitreffit alttarilla -ohjelma uudistuu.

Suosikkiohjelman uudistettu versio Ensitreffit alttarilla 2.0 käynnistyy aivan tuota pikaa ja viisi toisilleen entuudestaan tuntematonta paria pääsevät jälleen sanomaan toisilleen tahdon.

MTV esitteli jo tiedotteessaan uuden kauden sinkut.

Tällä kertaa alttarille astelevat nämä sinkut

(kuva: MTV)

Tilda, 24, on parturi-kampaaja Helsingistä. Vapaa-ajallaan Tilda kiertää koiranäyttelyjä ja maailmaa, ja toivoo kumppania seurauksi myös näihin. Muita piirteitä, jotka kumppaniehdokkaassa Tildaa viehättävät, ovat sydämellisyys sekä parta.

(kuva: MTV)

Emma, 25, työskentelee ravintola-alalla, mutta treenaa kovasti toteuttaakseen vielä unelmansa poliisikouluun pääsystä. Aktiivista elämäntyyliä viettävä Emma toivoo myös kumppanin olevan menevä ja huumorintajuinen.

(kuva: MTV)

Nummelassa asuvalla Tiialla, 39, on oma nuohousalan yrityksensä, mutta sen lisäksi vapaa-ajalla jää aikaa harrastuksille kuten moottoripyörille, museoautoille, talon remontoimiselle ja festarireissuille. Tiia toivoisi niin sanotusti rock-henkistä kumppania, jolla saisi olla pitkä tukka ja huumorintajua.

(kuva: MTV)

Vera, 29, asuu 10-vuotiaan poikansa kanssa Raahessa, mutta haaveilee hankkivansa tulevan puolisonsa kanssa vielä lisää lapsia. Vera kuvailee itseään perhekeskeiseksi ja toivoo keskustelutaitoista sekä luotettavaa kumppania. Vera työskentelee kehitysvammaisten ja mielenterveyskuntoutujien ohjaajana. Vapaa-ajallaan hän käy mielellään lavatansseissa.

(kuva: MTV)

Rene, 28, on entinen motocrossin puoliammattilainen, mutta nykyisin toimii yrittäjänä ja heittää keikkaa muusikkona. Renen elämään mahtuisi kuitenkin vielä hyvä parisuhde ja tulevaisuudessa myös perhe. Rennoksi itseään kuvaileva Rene toivoo myös kumppaniltaan rentoutta sekä meneväisyyttä ja iloista elämänasennetta.

(kuva: MTV)

Petri, 42, asuu Turussa, mutta rakastaa myös mökille lähtöä. Hän työskentelee kiinteistöalalla ja vapaa-ajallaan harrastaa muun muassa kuntosaliharjoittelua sekä kävelylenkkejä. Petri haaveilee huumorintajuisesta, sosiaalisesta ja avoimesta kumppanista, jonka kanssa voisi myös tulevaisuudessa perustaa perheen.

(kuva: MTV)

Helsingissä asuva Jarkko, 25, toimii yrittäjänä pyörittäen omaa vaatebrändiään sekä verkkokauppaprojektiaan. Jarkko kuvailee itseään pirteäksi sekä sosiaaliseksi ja toivoo myös tulevan kumppanin olevan seikkailunhaluinen nainen, jonka kanssa tutkia maailmaa yhdessä.

(kuva: MTV)

Eino, 36, työskentelee ravintolapäällikkönä Rovaniemellä. Ravintola-alan lisäksi Eino on kuitenkin harrastanut pitkään myös teatteria, jossa hän on toiminut sekä näyttelijänä että tuottajana. Eino haaveilee tasapainoisesta, hauskasta ja spontaanista kumppanista.

(kuva: MTV)

Matti, 25, opiskelee Turussa englantia ja psykologiaa. Lisäksi hän harrastaa aktiivisesti kaikenlaista liikuntaa sekä lenkkeilee koiransa kanssa. Matti nauttii myös matkustelusta ja haaveilee tulevaisuudessa vielä omakotitalosta. Kumppaniltaan hän toivoo positiivista ja innostuvaa persoonaa, jolla olisi myös kunnianhimoa ja tietoa siitä, mitä haluaa.

(kuva: MTV)

Janne, 44, käyttää ison osan ajastaan kiinteistönvälittäjän työhönsä, mutta viihtyy myös pihahommissa sekä luonnossa liikkumassa. Janne toivoo myös kumppaninsa olevan kypsä ja saaneen jo oman elämänsä hallintaan. Janne arvostaa kuitenkin eniten sisäistä kauneutta ja kunnioittavaa suhdetta. 

Tällä kaudella ohjelman rakenne muuttuu siten, että avioitumisen jälkeen kaikki parit muuttavat saman talon eri asuntoihin, missä he kokoontuvat säännöllisesti illallisten merkeissä esimerkiksi antamaan toisilleen vertaistukea. 

Ensitreffit alttarilla 2.0 alkaa MTV Katsomossa ma 28.11. kahdesti viikossa.

Lue myös: Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta uusi versio - katso, ketkä aloittavat asiantuntijoina

Kilpailut

Uusimmat