Kuva: MTV

Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta uusi versio - katso, ketkä aloittavat asiantuntijoina

31.10.2022 15:45 - Iiro Myllymäki

Moni asia on toisin Ensitreffit alttarilla 2.0 -ohjelmassa.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta on luvassa aivan uusi versio. Ensitreffit alttarilla 2.0 -ohjelma alkaa MTV Katsomossa maanantaina 28. marraskuuta.

Ohjelmassa asiantuntijoiden yhdistämät parit kohtaavat toisensa ensimmäistä kertaa alttarilla, kuten ohjelman perusversiossakin. Tämän jälkeen ohjelma ottaa uudenlaisen käänteen. Pariskunnat asettuvat asumaan samaan taloon eri asuntoihin. Parit tapaavat toisiaan säännöllisesti yhteisillä illallisilla, joilla saattaa kohdata avuliasta vertaistukea tai kenties liiallista uteliaisuutta.

Ohjelmassa nähdään uudet asiantuntijat Essi Vauras ja Heikki Harju. Heidän vetämillään rakkauskorjaamoilla pariskunnat pohtivat suhteensa tilaa ja sitä, miten he haluavat jatkaa eteenpäin. Intensiivisten kuukausien jälkeen lopulta kunkin parin pitää päättää, jatkuuko matka yhdessä. Ohjelman osallistujat julkistetaan viikolla 45, eli 7. marraskuuta alkavalla viikolla.

Alta voit tutustua lisää uusiin asiantuntijoihin.

Heikki Harju, parisuhdevalmentaja, ratkaisuvalmentaja, motivaatiostrategisti

(kuva: MTV)

Heikki Harju on toiminut valmennustyössä 15 vuotta ja parisuhdevalmentajana viimeisimmät 10 vuotta. Hänen johdollaan parisuhdeongelmia ratkotaan esimerkiksi erilaisen parisuhdeviikonloppujen aikana.

- Ensitreffit alttarilla 2.0 on ohjelma, joka haastaa osallistujat oppimaan ja kokemaan uutta samalla tarjoten katsojalle samaistuttavia hetkiä ja oivalluksia. Asiantuntijana haluan tarjota pareille havahduttavia hetkiä, jotka vievät heidän ymmärryksensä itsestään ja parisuhteista pintaa syvemmälle, Harju sanoo.

Essi Vauras, seksuaaliterapeutti

(kuva: MTV)

Essi Vauras on valmistunut Sexpolta seksuaaliterapeutiksi, ja pohjakoulutukseltaan hän on filosofian maisteri. Hän on työskentelyssään empaattinen, mutta lempeän haastava.

- Ensitreffit alttarilla 2.0 on ohjelma, joka herättää toivon mukaan paljon ajatuksia myös kotikatsomossa. Omalla työskentelylläni haluan antaa pieniä täkyjä, joihin katsojakin voi tarttua ja pohtia omia ihmissuhteitaan, toiveitaan ja haaveitaan sekä avata keskustelua oman kumppanin kanssa, Vauras sanoo.

Lue myös: Ensitreffit alttarilla: Lauri ja Salla avoimina suhteensa huolesta - 'Läheisyys tuntuu vieraalta'

Kilpailut

Uusimmat