Kuva: AOP

Johnny Depp ja Joelle Rich ovat eronneet - tieto suhteesta julkisuuteen vain muutama kuukausi sitten

07.11.2022 11:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Näyttelijä Johnny Deppin ja asianajajan suhteen kerrotaan päättyneen.

People-lehden saamien tietojen mukaan näyttelijä Johnny Depp, 59, on eronnut naisystävästään, asianajaja Joelle Richistä.

Tieto pariskunnan erosta tuli julkisuuteen vain noin kaksi kuukautta sen jälkeen, kun kaksikon kerrottiin tapailevan toisiaan.

Rich kuului osaksi Deppin asianajajatiimiä, kun näyttelijä kävi oikeustaistelua brittiläistä The Sun -julkaisua vastaan. Depp haastoi julkaisun oikeuteen, sillä yhdessä sen artikkelissa näyttelijää nimitettiin "vaimonhakkaajaksi." Depp hävisi oikeustaistelun.

Rich ei enää edustanut Deppiä aiemmin tänä vuonna käydyssä kunnianloukkausoikeudenkännissä, jota Depp kävi entistä puolisoaan, näyttelijä Amber Heardia, 36, vastaan. Rich nähtiin kuitenkin oikeudenkäynneissä tukemassa Deppiä.

Keväällä Deppin huhuttiin tapailevan asianajaja Camille Vasquezia, mutta kumpikaan osapuolista ei vahvistanut asiaa. Sen sijaan nimettömänä pysyvä lähde vahvisti keväällä Entertainment Tonight -julkaisulle, etteivät Deppin ja Vasquezin väliset romanssihuhut pidä paikkaansa.

Lue myös: Johnny Depp seurustelee asianajajansa kanssa - näyttäytyi keväällä käydyssä oikeudenkäynnissä

Lue myös: Johnny Depp seurustelee entisen asianajajansa kanssa - kuka on Joelle Rich?

Lue myös: Kate Moss muistelee - veti timanttikaulakorun Johnny Deppin takapuolesta

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat