Kuva: AOP

Kolmas Prinsessapäiväkirjat-elokuva on vihdoinkin tekeillä - palaako Anne Hathaway rakastettuun rooliin?

17.11.2022 15:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Prinsessapäiväkirjat-elokuvat olivat valtavia hittejä vuosituhannen alussa.

Prinsessapäiväkirjat-elokuvien faneille on kiinnostavia uutisia tarjolla. The Hollywood Reporter -julkaisu paljastaa, että elokuvasarjaan on nyt valmisteilla kolmas osa. Aiemmat osat julkaistiin vuosina 2001 ja 2004, eli edellisestä elokuvasta on ehtinyt kulua jo 18 vuotta. Disney-elokuvat nostivat Anne Hathawayn, 40, maailmantähdeksi.

Lähteiden mukaan Hathaway ei ole allekirjoittanut sopimusta, joka sitoisi hänet kolmanteen elokuvaan. Hän on kuitenkin aiemmin julkisesti ilmaissut halukkuutensa palata rooliinsa kolmannessa elokuvassa. Uuden kaavaillun elokuvan kerrotaankin olevan jatkumoa aiempien Prinsessapäiväkirjojen tarinalle eikä uusintaversio aiemmista elokuvista. Huhuja kolmannesta elokuvasta on liikkunut jo pitkään.

Anne Hathaway on ilmaissut halukkuutensa palata Prinsessapäiväkirjojen maailmaan. (kuva: AOP)

The Hollywood Reporterin tietojen mukaan käsikirjoittajaksi on pestattu Aadrita Mukerji, joka on aiemmin kirjoittanut esimerkiksi Supergirl- ja Reacher-tv-sarjoja. Elokuvan tuottajaksi palaa kahdesta aiemmasta elokuvasarjan leffasta vastannut Debra Martin Chase. Vielä ei kuitenkaan ole täyttä varmuutta, että elokuva menee eteenpäin käsikirjoitusvaiheesta.

Ensimmäinen Prinsessapäiväkirjat-elokuva perustui Meg Cabotin samannimiseen romaaniin. Elokuvassa yhdysvaltalainen teini Mia Thermopolis saa tietää kuuluvansa eurooppalaiseen kuninkaalliseen sukuun ja hänen tulee päättää, astuako prinsessan rooliinsa kuningatar Clarisse Renaldin (Julie Andrews) opastuksella. Sekä ensimmäinen elokuva että sen jatko-osa olivat valtavia kassamagneetteja, joten kolmannelle osalle uskoisi olevan kysyntää.

Lue myös: Anne Hathawaylle kävi suosikkikomedian kuvauksissa hassu moka - päätyi mukaan elokuvaan

Lue myös: Näyttelijä Anne Hathawayn täydellinen syysasu - kopioi tyyli

Lähteet: Metro, The Hollywood Reporter

Kilpailut

Uusimmat