Kuva: AOP

Thor-näyttelijä Chris Hemsworth avaa elämäänsä tuoreessa dokumenttisarjassa

19.11.2022 18:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Sarjan kaikki jaksot ovat katsottavissa nyt Disney+-palvelussa.

Thor- ja Avengers-elokuvista maailmanmaineeseen noussut näyttelijä Chris Hemsworth, 39, avaa elämäänsä uudessa dokumenttisarjassa Limitless with Chris Hemsworth

Kuusiosaisessa dokumenttisarjassa elokuvatähti Hemsworth vie katsojat henkilökohtaiselle vuoristoratamatkalle tutkiessaan, miten ikääntymistä vastaan voi taistella ja saavuttaa ihmiskehon täyden potentiaalin.

Uusi tieteellinen tutkimus murskaa perinteisen tietämyksen ihmiskehosta ja tarjoaa kiehtovia oivalluksia siihen, miten me kaikki voimme aktivoida kehon supervoimat.

Sarjan kaikki jaksot ovat katsottavissa nyt Disney+-palvelussa.

Näet ohjelman trailerin alta tai tästä. 

Hemsworth paljasti heinäkuussa, että hänen treenirutiininsa sisältää uimista, itsepuolustuslajeja, painonnostoa sekä 6000 kaloria päivässä. Hemsworth myönsi, että treenaaminen lisääntyi, kun koronapandemiasta johtuva sulkutila teki sisällä istumisesta tylsää.

- Se oli treenaamista, syömistä, treenaamista ja syömistä, kun ei ollut mitään muuta tekemistä. Sitten tulinkin kuvauksiin isompana kuin koskaan aikaisemmin, Hemsworth kertoi ja viittasi kesällä julkaistuun Thor: Love and Thunder -elokuvaan.

Lue myös: Chris Hemsworth teki yllättävän eleen suutelukohtausta varten Thor-elokuvan kuvauksissa

Lue myös: Chris Hemsworth antoi käärmeen kietoutua kaulansa ympärille - faneilta vitsejä Marvel-maailmasta

Kilpailut

Uusimmat