Kuva: AOP

Chris Hemsworthin vaimo ei pidä hänen Thor-lihaksistaan - "Hän sanoi vain: 'Tuo on liikaa'"

08.07.2022 14:15 - Riia Frost

Chris Hemsworth paljastaa lihastreeninsä Thor: Love and Thunder -elokuvaa varten.

Thor-elokuvasarjan päätähti Chris Hemsworth, 38, sanoo olevansa lihaksikkaampi kuin koskaan aikaisemmissa Marvelin elokuvissa. Hemsworth tähdittää Thor: Love and Thunder -elokuvassa, joka sai ensi-iltansa 6. heinäkuuta. 

Hemsworth paljastaa, että hänen treenirutiininsa sisältää uimista, itsepuolustuslajeja, painonnostoa sekä 6000 kaloria päivässä. Hemsworth myöntää, että treenaaminen lisääntyi, kun koronapandemiasta johtuva sulkutila teki sisällä istumisesta tylsää.

- Se oli treenaamista, syömistä, treenaamista ja syömistä, kun ei ollut mitään muuta tekemistä. Sitten tulinkin kuvauksiin isompana kuin koskaan aikaisemmin, Hemsworth kertoo.

Elokuvan ohjaaja Taika Waititi, 46, kehuukin, miten Hemsworth on treenannut kehonsa niin lihaksikkaaseen kuntoon, ettei elokuvaa tehdessä tarvinnut suurentaa näyttelijän lihaksia millään tehosteilla.

- On hullua, miten suurikokoiseksi Chris on kasvanut tätä varten. Hän oli jo valmiiksi isokokoinen, mutta kun näin hänen kätensä, niin ne olivat normaalia kaksinkertaisesti suuremmat ja yhtä leveät kuin pääni. Treenaajat ynnä muut ovat kysyneet minulta: ”Miten hän tekee sen?” Mutta kaikki se lihas on luonnollista, Waititi sanoo.

Hemsworthin mukaan on kuitenkin ihmisiä, jotka eivät oikein piittaa hänen lihaksikkaasta vartalostaan. Mukaan lukien hänen vaimonsa Elsa Pataky, 45.

- Vaimoni sanoi vain: ”Tuo on liikaa”. Moni miespuolinen ystäväni toteaa lihaksistani: ”Jes”. Mutta moni naispuolinen ystäväni ja perheeni taas sanovat: ”Hyi”, Hemsworth avaa.

Neljännessä Thor-elokuvassa nähdään myös päätähti alasti. Hemsworth kertoo, että myös kyseiseen kohtaukseen valmistautuminen toimi hänelle suurena inspiraationa treenaamiselle.

- Jos aion näyttää takamustani ensimmäistä kertaa Marvel-elokuvassa, niin ajattelin, että se vaatii paljon työtä ennen sitä. Aloitin tämän matkani, kun otin paitani pois ensimmäisessä Thor-elokuvassa, ja mitä teen nyt kymmenen vuotta myöhemmin? Otan housuni pois, Hemsworth kertoo naurahtaen.

Uutisoimme aikaisemmin, miten Hemsworth on kommentoinut etukäteen kohauttanutta alastonkohtausta. Kyseisen artikkelin voit lukea täältä.

Kuvateksti (kuva: AOP / EPA-EFE)

Lue myös: Chris Hemsworth haluaisi näytellä varsinkin erään Hollywood-tähden kanssa - "Se olisi kunnia"

Lue myös: Thor-näyttelijä Chris Hemsworth tähdittää Netflixin uutta scifi-elokuvaa - kielletty alle 16-vuotiailta

Lähteet: USA Today

Kilpailut

Uusimmat