Kuva: Yle / Johanna Kannasmaa

Yle: Salkkareiden saunakuvaukset saivat Gogi Mavromichalisin osalta nolon käänteen - "Traumaattinen kokemus"

25.11.2022 08:15 - Iiro Myllymäki

Gogin kantabaari -sarjan vetäjä kertoo ohjelmassaan, miten hänet passitettiin vaatteidenvaihtoon Salattujen elämien kuvauksissa.

Ylellä esitettävän Gogin kantabaari -ohjelman uudessa jaksossa ovat vieraina laulaja Bess ja näyttelijä Mimosa Willamo. Keskustelun yhteydessä juontaja Constantinos ”Gogi” Mavromichalis, 35, intoutuu muistelemaan erästä noloa kokemustaan Salatut elämät -sarjan kuvauksista.

- Minulla oli karmean nolo kokemus, joka jopa jäi kummittelemaan minua, Mavromichalis aloittaa.

Mavromichalis näytteli Romeo-hahmoa Salatuissa elämissä teini-ikäisenä. Hän muistelee Gogin kantabaari -ohjelmassa erään saunakohtauksen kuvauksia. Koska saunakohtauksia ei kuvata oikeasti alasti, hän saapui kuvauksiin isot shortsimalliset bokserit jalassaan. Kuvauksissa huomattiin, että bokserit olivat liian kookkaat ja näkyivät kuvassa. Tästä syystä nuori Gogi laitettiin vaatteidenvaihtoon.

- Minut vietiin sermin taakse, ja minulle annettiin maailman pienimmät speedot. Anteeksi vain, mutta kaikki pursusi sieltä. Ne olivat niin pienet. Minulla oli epävarma olo, ja se oli minulle silloin traumaattinen kokemus, Mavromichalis sanoo.

Gogi Mavromichalis tuli suomalaisille tutuksi Salattujen elämien Romeona. (kuva: AOP / Mari Lahti)

Tilannetta ei helpottanut se, että hänen kanssaan kuvauksissa saunan lauteilla istui myös Scandinavian Hunks -ryhmästä tuttu lihaksikas Sami Sarjula, joka esitti Ossia. Mavromichalis muistaa, että kuvaajat naureskelivat tilanteelle kameran takana.

Tästä alkaa keskustelu ohjelman vieraiden noloista kokemuksista töissä. Mimosa Willamo paljastaa rikkoneensa Aurora-elokuvan hissikohtauksen kuvauksissa kuvauskalustoa epähuomiossa, ja Bess kertoo heittäneensä vahingossa mikrofonin yleisöön keikalla.

Gogin kantabaari on katsottavissa Yle Areenassa. Jakso esitetään Yle TV2:lla perjantaina 25.11. kello 00.15.

Lue myös: Yle: Tuure Boelius havahtui glitter-asussaan juuri ennen Pride-keikkaansa - tästä alkoi muodonmuutos

Lue myös: Näyttelijä paljasti hauskat taustat Salkkarit-kirjan kannen takaa - peruukkia olisi pitänyt editoida

Kilpailut

Uusimmat