Kuva: Samuli Karala

Yle: Tuure Boelius havahtui glitter-asussaan juuri ennen Pride-keikkaansa - tästä alkoi muodonmuutos

04.11.2022 08:15 - Iiro Myllymäki

Artisti kertoo Gogin kantabaari -ohjelmassa, mistä tyylinmuutos sai alkunsa.

Tuure Boelius, 21, yllätti aiemmin syksyllä julkistamalla uuden tyylinsä. Vaaleahiuksisena ja värikkäänä pukeutujana tunnettu artisti nähtiin uusissa kuvissa tummissa hiuksissa ja mustissa, rokahtavissa vaatteissa. Boelius kertoo tyylimuutoksen taustoista Gogin kantabaari -ohjelmassa Ylellä.

Muutos juontaa juurensa Helsinki Pride -viikolle heinäkuussa 2021. Boelius esiintyi virallisessa Pride-konsertissa. Hän oli valmistautunut televisioitavaan keikkaan pitkään, mutta viisi minuuttia ennen lavalle menoa jokin tuntui olevan pielessä.

- Olin teettänyt itselleni helvetin hienon ja kalliin ihonmyötäisen glitter-asun. Meinasin alkaa itkeä, kun tajusin, että tämä ei ole minua. Miten olen päätynyt tällaiseen tilanteeseen? Olin kasvanut siitä ulos, Boelius sanoo.

Voit katsoa kuvan asusta alta. Jos kuva ei näy, näet julkaisun tästä linkistä.

Artisti kokee jääneensä tavallaan vanhan imagonsa vangiksi. Asiat muuttuivat, kun Boelius vaihtoi levy-yhtiötä.

- Sanoin, että haluan laittaa tämän ihan uusiksi. Näytän tällä hetkellä siltä kuin minusta tuntuu, että minun kuuluu näyttää. Olen todella sinut itseni kanssa, Boelius sanoo.

Jos upotus ei näy, näet julkaisun täältä.

Mies kertoo ohjelmassa, että monella on hänestä vääristynyt kuva. Hän muistelee eräitä tupareita, joissa oli vieraana hänelle tuttuja kavereita mutta myös ihmisiä, joita hän ei tuntenut entuudestaan. Hän havaitsi, että hänelle tuntemattomat ihmiset odottivat hänen olevan räväkämmin käyttäytyvä kuin hän todellisuudessa onkaan.

- Paljon todennäköisempää on, että tulen paikalle aika hillitysti pukeutuneena jokin huppari päällä, Boelius sanoo.

Vaikka Boelius on opittu tuntemaan blondina, hän kertoo ohjelmassa myös, että nyt hänellä on oma väri hiuksissaan.

Gogin kantabaarin toisen kauden ensimmäinen jakso on nyt nähtävillä Yle Areenassa. Jakso esitetään Yle TV2:lla kello 22.55. Jaksossa Gogi Mavromichalisin vieraaksi saapuu Boeliuksen lisäksi myös Aikuiset-sarjasta tunnettu näyttelijä Elias Salonen.

Lue myös: Tuure Boelius paljastaa Iholla-sarjassa, miksi jännitti viimeisintä Pride-esitystään erityisen paljon

Lue myös: Tuure Boelius julkaisi kaksi uutta singleä - räväyttää Instagramissa muuttuneella tyylillään

Kilpailut

Uusimmat