Kuva: AOP

Uusi hiustrendi leikittelee kontrasteilla - kokeile Miley Cyrusin rakastamaa hiustyyliä

17.07.2022 22:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Hiusväriäkin voi vaihtaa vain puoliksi.

Kaipaisitko hiustyyliisi jotain uutta, mutta hiusvärin vaihtaminen nykyisestä tuntuu liian radikaalilta vaihtoehdolta? Jos nykyinen hiusvärisi sellaisenaan kyllästyttää, mutta et ole vielä valmis luopumaan siitä kokonaan, kannattaa kokeilla kaksiväristä hiustyyliä. Esimerkiksi Miley Cyrus, 29, ja Dua Lipa, 26, ovat viihtyneet kyseisessä hiustyylissä. 

Tyyli tarkoittaa siis sitä, että värjäät hiustesi alaosissa sijaitsevat hiussuortuvat eri värillä. Jos sinulla on blondit hiukset, voit kokeilla värjätä osan hiuksistasi esimerkiksi mustalla värillä. 

Tyyli on siitä nokkela, että väri ei hiusten auki ollessa välttämättä edes heti näy nopealla vilkaisulla. Kuitenkin etenkin hiusten ollessa kiinni, pääsee piilossa oleva kontrastiväri kurkkaamaan esiin. Toki mitä enemmän värien välillä on kontrastia ja mitä enemmän värjäät alimpia hiussuortuviasi, sitä paremmin väri pääsee esiin myös hiusten auki ollessa. 

Voit kokeilla yhdistää nykyiseen hiusväriisi myös jonkin hempeämmän sävyn, jos et halua piilovärin ja hiusten päävärin välillä olevan liian isoa eroa. Voit kokeilla esimerkiksi vaaleanpunaista tai vaaleanruskeaa, riippuen nykyisestä hiustenväristäsi.

Lue myös: Tänä kesänä aurinkolasit eivät maksa maltaita - tyyliä huoltoasemalta

Lue myös: Kesä saa monet kaivamaan höylän esiin - 5 niksiä sheivaamiseen ilman näppyjä ja sisäänkasvaneita karvoja

Lue myös: Meikkaa kuin punkkari - Pistol-sarjan tähti opastaa, kuinka toteuttaa näyttävä look

Lähde: Bustle

Kilpailut

Uusimmat