Kuva: AOP

Sarah Hyland uhkasi kävellä pois alttarilta, mikäli tuleva aviomies ei toteuttaisi yhtä asiaa

01.12.2022 21:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Hyland vieraili The Kelly Clarkson Showssa.

Muun muassa Moderni perhe -sarjasta tunnettu näyttelijä Sarah Hyland, 32, avioitui puolisonsa Wells Adamsin, 38, kanssa elokuussa. Hyland kertoi The Kelly Clarkson Show -ohjelmassa, että hänellä oli pienimuotoinen uhkaus tulevalle aviomiehelleen ennen vihkimistä. Kelly Clarkson kysyikin Hylandilta, pitääkö paikkansa, että hänellä oli uhkaus sen varalle, jos Adams ei itkisi häissä. 

- Itse asiassa, sanoin sanatarkasti, että "Jos en näe sinun itkevät kävellessäsi alttarille, käännyn ympäri", Hyland kertoo.  

Hyland paljastaa, että itse häissä Adams lopulta kuitenkin itki ja videolla nähdään kuva silmiään pyyhkivästä Adamsista. 

Voit katsoa videon alta.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Moderni perhe -tähti Ty Burrelin oli alunperin tarkoitus suorittaa vihkiminen, mutta odottamattoman hätätapauksen takia Burrel joutui jättäytymään tehtävästä pois. Parin vihki lopulta Hylandin ystävä ja myös Moderni perhe –sarjasta tuttu Jesse Tyler Ferguson.

Lue myös: Sarah Hylandin hääpuvut tunnetun pukusuunnittelijan käsialaa - katso kuvat Vera Wangin luomuksista

Lue myös: Moderni perhe -tähti Sarah Hyland esitteli uuden hiustyylinsä - look kerää pelkkää ylistystä

Lue myös: Sarah Hyland julkaisi nostalgisen otoksen 90-luvulta, fanit hämmästyivät äidin ja tyttären yhdennäköisyydestä: 'Kaksoset!'

Kilpailut

Uusimmat