Kuva: AOP

Joko näit Wednesday-sarjan erikoisen tanssikohtauksen? Näyttelijä paljastaa yllättävän faktan koreografiasta

02.12.2022 16:15 - Iiro Myllymäki

Jenna Ortega oli epävarma Netflix-hittisarjan kohtauksesta.

Netflixin Wednesday-sarja on noussut valtavaan suosioon. The Addams Family -spinoff-sarja rikkoi Netflix-ennätyksen ensimmäisellä viikollaan. Siitä tuli tuntimäärässä katsotuin englanninkielinen Netflix-sarja ensimmäisen viikon lukemissa, ja näin ollen se päihitti Stranger Things -sarjan neljännen kauden lukemat.

Wednesday on näkynyt myös paljon sosiaalisessa mediassa. Yksi viraaliksi mennyt kohtaus on neljännessä jaksossa nähtävä Wednesday Addamsin (Jenna Ortega) tanssikohtaus. Wednesday esittää vangitsevan, joskin sangen erikoisen, tanssin koulunsa tanssiaisissa. Nyt Ortega on paljastanut, että hän teki itse kohtaukseen koreografian. Ortega kertoo asiasta Netflixin eräällä virallisella YouTube-kanavalla julkaistulla videolla, jossa sarjan näyttelijät reagoivat kyseiseen tanssikohtaukseen.

20-vuotias näyttelijä paljastaa, että hän oli epävarma kohtauksen suhteen.

- Tein koreografian itse. On varmaan aika selvää, etten ole tanssija enkä koreografi, Ortega sanoo ja nauraa.

Ortega kertoo, että otti koreografiaansa vaikutteita löytämistään videoista, joissa gootit tanssivat klubeilla. Videon voi katsoa alta.

1960-luvulla esitetyn The Addams Family -tv-sarjan fanit ovat huomanneet, että Ortegan tanssissa nähdään lyhyt viittaus alkuperäisen Wednesday-hahmon esittäjän Lisa Loringin esittämään tanssikohtaukseen. Netflix-sarjan tanssikohtauksen voi katsoa alta.

Netflixin Wednesday-sarjan on ohjannut maineikas Tim Burton. Ohjelmassa Wednesday erotetaan normaalista koulusta ja hänet lähetetään Nevermore Academyyn. Pian Wednesday saa uusia ystäviä ja kohtaa verisen murhamysteerin.

Lue myös: Wednesday-fantasiasarja kiinnostaa Netflixissä - nousi palvelun katsotuimmaksi

Lue myös: Addamsin perheen näyttelijöistä julkaistiin kuva - yksi kohtasi arvosteluvyöryn

Lähteet: Huffington Post, Deadline

Kilpailut

Uusimmat