Kuva: AOP / EPA

Star Wars -tähti Joonas Suotamo nähdään uudessa Disney-fantasiaseikkailussa - näyttelee pahista

04.12.2022 10:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Suotamo näyttelee Willow-sarjassa harmaaihoista ja monsterimaista Scourgea.

Vuonna 1988 julkaistiin kulttiklassikoksi noussut Willow-fantasiaelokuva, joka perustui Star Wars -luoja George Lucasin tarinaan. Elokuva kertoo maanviljelijästä, joka joutuu suojelemaan erityista prinsessavauvaa pahalta kuningattarelta

Nyt Willow jatkuu sarjana Disney+-palvelussa. Useita vuosia pienen keisarinna Elora Dananin pelastamisen jälkeen, Nelwynin velho Willow Ufgood palaa johtamaan hylkiöjoukkoa vaaralliseen tehtävään – halki mielikuvituksen rajat ylittävän valtakunnan. Warwick Davis palaa nimirooliinsa.

Uusissa Star Wars -elokuvissa Chewbacca-hahmoa näyttelevä suomalainen Joonas Suotamo tekee Willow-sarjassa myös roolin. Suotamo näyttelee harmaaihoista ja monsterimaista Scourgea.

- Se kuuluu Gales-heimoon. Galesit harjoittavat mustaa magiaa ja heistä tulee uskomattoman vahvoja sotilaita, Suotamo kertoo Lucasfilmin haastattelussa. 

- Tämä asu vaati enemmän kuin Chewbacca. Minulla oli monta avustajaa, jotka auttoivat minua jatkuvasti kuvausten aikana ja istuin joka päivä tunteja meikkaustuolissa. On hienoa näytellä pahista, hän jatkaa. 

Näet sarjan trailerin alta tai tästä. 

Lue myös: Kehuttu fantasiaelokuva saa jatkoa - perustuu Star Wars -luojan tarinaan

Lue myös: Uutuuskirja: Star Warsin kidutuskohtaus jätettiin julkaisematta, liian rankka perhe-elokuvaan

Lue myös: Star Wars -elokuvien suomalaistähti legendaarisesta Harrison Fordista: "Loistava huumorimies!"

Lähde: Lucasfilm

Kilpailut

Uusimmat