Kuva: AOP

Jennifer Lawrence ei ole haastatteluiden suuri fani - "Tiedän, että tulen kuulostamaan tyhmältä"

11.12.2022 20:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Näyttelijä ei halua, että ihmiset tekevät hänestä liikaa olettamuksia.

Näyttelijä Jennifer Lawrence, 32, kertoo Varietyn haastattelussa epävarmuuksistaan lehdistön suhteen. Näyttelijä puhui samaisessa haastattelussa myös siitä, miten häntä kehotettiin laihduttamaan Nälkäpeli-elokuvasarjaa varten

Voit kuunnella artikkelin alta tai Podplaysta.

Näyttelijä sanoo haastattelujen tekemisen aiheuttavan hänessä huolta. Lawrencen mukaan on inhottavaa, kun ei voi tietää mihin tarkoituksiin tehtyjä haastatteluja aiotaan käyttää. 

- Joka kerta kun teen haastattelun, ajattelen, että "en voi tehdä tätä itselleni uudelleen". En oikeasti voi. Istut tunnin jonkun vieressä ja kuukausi menee eteenpäin, etkä ollenkaan tiedä, mitä he aikovat käyttää ja missä kontekstissa. Tiedän, että tulen kuulostamaan tyhmältä. Tiedän, ettei puheeni tule kuulostamaan yhtä selvältä kuin mitä se kuulosti omassa päässäni, näyttelijä selittää.

Lawrence kertoo myös koulutuksen puutteen aiheuttavan hänessä epävarmuutta.

- Olen aina hyvin itsetietoinen älykkyydestäni, koska en käynyt koulua loppuun. Hyppäsin pois koulusta yläasteella, Lawrence kertoo. 

Lawrence ei halua, että ihmiset tekevät hänestä liikaa olettamuksia. 

- En halua, että kukaan tietää tai luulee tietävänsä millainen minä oikein olen. Minun kuuluisi olla kuin peili. Kun katsot minua, ei sinun pitäisi muistaa, että menin naimisiin Rhoden saarella muutama vuosi sitten ja että aviomieheni on taidekauppias. Minusta tuntuu, että menetän kontrollin taidoistani joka kerta, kun teen haastatteluja elokuvaa varten, näyttelijä sanoo. 

Lue myös: Jennifer Lawrence poseerasi punaisella matolla ensimmäistä kertaa lapsensa syntymän jälkeen

Lue myös: Jennifer Lawrence irvailee tosi-tv-tähti Erika Jaynelle - "Hän tarvitsee tiedottajan"

Lue myös: Jennifer Lawrence paljastaa lapsensa nimen ja sukupuolen - 'Äitiydestä puhuminen on pelottavaa'

Lähde: Variety

Kilpailut

Uusimmat