Kuva: AOP

Jennifer Lawrence poseerasi punaisella matolla ensimmäistä kertaa lapsensa syntymän jälkeen

15.09.2022 13:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

10. syyskuuta Lawrence päätti osallistua Toronto International Film Festival -elokuvatapahtumaan.

Näyttelijä Jennifer Lawrence, 32, ja taidegallerian johtaja Cookey Maroney, 37, saivat ensimmäisen lapsensa helmikuussa. Lawrence on ollut hetken poissa Hollywoodin parrasvaloista, sillä hän on halunnut keskittyä perhe-elämään.

10. syyskuuta Lawrence kuitenkin päätti osallistua Toronto International Film Festival -elokuvatapahtumaan ja kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun Lawrence poseerasi punaisella matolla lapsensa syntymän jälkeen.

Lawrence oli sonnustaunut kokomustaan asuun, joka paljasti näyttelijän sääret ja olkapäät. Lawrence vaikutti lähteiden mukaan hyväntuuliselta ja poseerasi iloisena sekä faneille että toimittajille. 

(kuva: AOP)

Lawrence kertoi vastikään Vogue-lehden haastattelussa lapsen syntymän muuttaneen elämän täysin. Huoli siitä, rakastaisiko hän lastaan, oli tiessään.

- Olen niin rakastunut. Rakastuin niiin ikään kaikkiin vauvoihin kaikkialla. Vastasyntyneet ovat niin ihmeellisiä. Ne ovat vaaleanpunaisia, turvonneita, hauraita pieniä selviytyjiä, Lawrence hehkutti. Voit lukea lisää täältä.

Maroney ja Lawrence ovat pitäneet yhtä vuodesta 2018 saakka. Pariskunta meni kihloihin helmikuussa 2019 ja saman vuoden lokakuussa kaksikko meni naimisiin.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Jennifer Lawrence haluaa suojella lapsensa yksityisyyttä - nähtiin ensi kerran vastasyntyneen kanssa

Lue myös: Jennifer Lawrence paljastaa lapsensa nimen ja sukupuolen - 'Äitiydestä puhuminen on pelottavaa'

Lue myös: Nälkäpeli-elokuvan päärooli olisi voinut mennä toiselle näyttelijälle - arvaatko kenelle?

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat