Kuva: Discovery+ / press

Iholla-sarja jatkuu tammikuussa - mukana neljä julkisuudesta tuttua henkilöä

19.12.2022 12:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Päähenkilöt ovat kuvanneet itse kaiken ohjelmassa nähtävän materiaalin heinäkuun lopun ja joulukuun alun välillä vuonna 2022.

Suosittu Iholla-reality-sarja jatkuu tammikuussa.

Uusissa jaksoissa päästään jälleen osaksi neljän julkisuudesta tutun henkilön elämää. Sarjassa jatkavat someyrittäjä Sara Sieppi, artisti-sometähti Tuure Boelius ja äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti Piritta Hagman. Lisäksi Iholla-perheeseen liittyy mukaan entinen huippunyrkkeilijä Elina Gustafsson.

Iholla-kamera toimii herkkänä tulkitsijana ja välittää, mitä elämässä on meneillään hetkinä, jolloin ulkopuolisia ei ole paikalla. Mitä tapahtuu, kun päähenkilö uskaltaa aloittaa eron jälkeen deittailun, ja perhosia lentelee vihdoinkin vatsanpohjassa? Kamera on paikalla, kun päähenkilö herää ensimmäistä kertaa yhteisestä kodista oma avopuoliso rinnallaan, tai ymmärtää saavuttaneensa jotain merkittävää. Katsoja on mukana myös hetkissä, jolloin elämä runnoo: Huoli ja väsymys kasvavat liian suuriksi, särkynyt sydän ja menneisyyden haavat ilmoittavat vielä kerran olemassaolostaan, tai sielun sirpaleita kerätään maailmalta.

Päähenkilöt ovat kuvanneet itse kaiken ohjelmassa nähtävän materiaalin heinäkuun lopun ja joulukuun alun välillä vuonna 2022. Kamera on kulkenut kantajiensa mukana lähes jokaisena hetkenä.

Tutustu sarjan tähtiin alta.

Elina Gustafsson, 30

Yrittäjä, entinen huippunyrkkeilijä

“Mä huomaan, että jossain syvällä sisimmässäni mä kaipaan kipua. Ihmisissä on niin monta puolta.”

Huippunyrkkeilijänä paljon saavuttanut Elina on uuden edessä, kun huippu-urheilijan arki on väistynyt uuden elämänvaiheen edessä. Lisäboostia tuo muutto saman katon alle kumppanin Ansku Bergströmin kanssa. Elina kuvailee itseään seikkailijaksi. Hänen julkisuuskuvansa on energinen, mutta hänellä on myös herkkä, henkinen ja pohdiskeleva puoli, joka avautuu Iholla-sarjassa. Elina ei pelkää ottaa kantaa yhteiskunnallisiin asioihin. Hän kohtaa myös rohkeasti omia menneisyyden haamujaan: Elinalla on asioita, joita hän ei voi ohittaa pysähtymättä tai kyyneleitä vuodattamatta

Sara Sieppi, 31

Someyrittäjä

“Mitä mä oon tehnyt oikein, että mä oon saanut tällaisen ihmisen mun elämään!” 

Sara on löytänyt rinnalleen kumppanin, joka on rauhoittanut ja tasapainottanut hänen elämäänsä. Netflix- ja baari-illat ovat vaihtuneet jalkapallo-otteluihin ja letunpaistoon. Sara kokee olevansa onnellinen ja lisäksi sellaisessa kohtaa työuraansa, että voi vihdoinkin nauttia sen suomista hedelmistä. Uusi upea koti on valmis, ja ensimmäistä kertaa ikinä Sara piti kesäloman. Syksyn aikana Saran elämässä nähdään niin irtiottoja yhdessä ystävien kanssa ympäri Eurooppaa kuin rauhoittumisen hetkiä omassa piilopirtissä pohjoisessa.

Tuure Boelius, 21

Artisti ja sometähti

“Tuntuu todella voimaannuttavalta, että mä en enää itke kenenkään perään.”

Tuure on saanut debyyttialbuminsa valmiiksi, ja nyt on edessä jännittävä vaihe, kun uutta musiikkia julkaistaan. Avoin Tuure puhuu muun muassa adhd-diagnoosistaan, odotuksistaan tulevaisuuden suhteen sekä toiveistaan, joilla on ollut tapana toteutua. Edellisellä Iholla-kaudella Tuure esitti tarkan toiveen unelmiensa kodista, ja tällä kaudella tämä toteutuu, kun nuorimies ostaa omakotitalon. Ihmissuhderintamalla Tuure joutuu vielä kerran kohtaamaan jo taakse jättämänsä vaikeat tunteet.

Piritta Hagman, 43

Äitiys- ja lantiopohjan fysioterapeutti

“Mä olen hyvin intohimoinen, ja intohimoa mä kaipaankin. Toivottavasti tää syksy toisi sitä lisää. ”

Piritta elää ruuhkavuosiarkea kolmen lapsen ja lemmikkikatraan laumanjohtajana sekä Helsingissä että Porissa. Lauma on kasvanut edellisen kauden jälkeen yhdellä nelijalkaisella, hevosella. Uuden Iholla-kauden aikana Piritta kohtaa suuria tunteita ja tekee isoja päätöksiä. Piritta pohtii muun muassa deittailua ja sen haastavuutta itselleen ja sanoo ääneen sen, mitä kaipaa: intohimoa. Hän pukee sanoiksi toiveensa, että olisi jälleen jollekin se tärkein.

Iholla 7. kausi

Kaksi jaksoa torstaisin

TV5 ja discovery+ 12.1. alkaen

Lue myös: Iholla: Martina Aitolehti näyttää karun totuuden leikkauksesta toipumisesta - "Kroppa sanoo ei"

Lue myös: Rakastettu Iholla-reality-sarja jatkuu - mukana uusi tähti

Kilpailut

Uusimmat