Kuva: Discovery+

Iholla: Martina Aitolehti näyttää karun totuuden leikkauksesta toipumisesta - "Kroppa sanoo ei"

08.03.2022 16:15 - Iiro Myllymäki

Martina Aitolehti toipuu takareiden leikkauksesta uusissa Iholla-jaksoissa.

Discovery+:ssa esitettävän Iholla-sarjan uusissa jaksoissa hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti, 39, toipuu takareiden leikkauksesta. Nainen joutui viime syyskuussa leikkaukseen. Hän kertoi sosiaalisessa mediassa saaneensa vakavan vamman treenien alkulämmittelyssä.

Aitolehti kuvaa Iholla-sarjassa rehellisesti huonovointisuuttaan leikkauksen jäljiltä. Vahvat kipulääkkeet ovat saaneet olon kehnoksi.

- On ihan maailman huonoin olo. Oksettaa niin perkeleesti. En edes jaksa mennä vessaan, Aitolehti sanoo ja oksentaa keittiön lavuaariin.

- Lääkkeet ovat niin vahvoja, että kroppa sanoo ei. Sattuu niin paljon tuohon leikkaushaavaan, etät niitä on pakko ottaa, Aitolehti jatkaa.

Myöhemmin nainen kuvailee, että kropassa ja päässä olisi virtaa, mutta kipeä jalka pakottaa lepäämään.

- Tosi turhautunut olo. Tuntuu, että kaikkea pitäisi tehdä, mutta samaan aikaan jokin järki sanoo päässä, että herranjumala Martina, lepää nyt hyvä ihminen, Aitolehti sanoo kameralle.

Aitolehti harmittelee toisessa jaksossa sitä, että leikkauksen takia häneltä jäi Ironman World Championship -kilpailu välistä. Naisen oli määrä kilpailla viime syyskuussa Yhdysvalloissa kyseisissä triathlonin maailmanmestaruuskilpailuissa.

- Tänään on se päivä, kun minun piti kisata, mutta täällä könkkään kotona. Urheilusuoritukseni on, että saan oikean jalan villasukan jalkaan. Vähän on haikea fiilis. Treenasin niin kovaa. Annoin kaiken itsestäni, mutta niin ne asiat elämässä muuttuvat, Aitolehti sanoo.

Iholla-kauden viimeisetkin jaksot on nyt julkaistu. Kauden voi katsoa maksullisesta Discovery+-palvelusta.

Lue myös: Sara Sieppi avautuu tapailukumppanistaan Iholla-sarjassa: "Ihana ja hieno ihminen"

Lue myös: Hevosurheilu jäi tapaturman takia - nyt periksi antaminen ei ole Martina Aitolehdelle vaihtoehto

Kilpailut

Uusimmat