Kuva: AOP / Kimmo Brandt

Tv:stäkin tuttu Ronja Salmi on raskaana - "Tunnen syvää onnellisuutta"

22.12.2022 15:15 - Iiro Myllymäki

Kyseessä on kirjailijan ja toimittajan ensimmäinen lapsi.

Kirjailija ja toimittaja Ronja Salmi on raskaana. Nainen kertoo asiasta Instagramissa. Hän kertoo olevansa raskauden viimeisellä kolmanneksella.

”Olen raskaana. Vihdoin. Tunnen syvää onnellisuutta ja tyytyväisyyttä”, Salmi aloittaa kirjoituksensa.

Hän kertoo halunneensa lasta jo pitkään. Asiaan on liittynyt paljon pohdiskelua.

”Aikuisena olen myös kyseenalaistanut haluani. Haastanut ja epäillyt sitä. Joskus ajattelin etten uskalla saada lasta, ja sitten pelkäsin etten koskaan saa. Lopulta halusin niin paljon, että vauvakuume tuntui hirvittävältä sairaudelta”, Salmi kirjoittaa.

Hän kertoo aikovansa suojella lapsensa yksityisyyttä. Hän on myös pyrkinyt suojaamaan omaa yksityisyyttään monin tavoin, vaikka toimiikin julkisessa ammatissa. Salmi kuitenkin koki välttämättömäksi kertoa raskaudestaan julkisuuteen.

”Toisaalta vanhemmuus on asia joka tapahtuu minulle, ja vaikuttaa elämääni monin tavoin. Julkisessa työssä olen myös kehollani töissä. Tuntuikin väistämättömältä lopulta kertoa. Vanhemmiksi tulevilla miehillä tilanne ei ole samanlainen. Se vaikuttaa osaltaan mielikuvaamme vanhemmuudesta”, Salmi pohtii.

Naisen koko päivityksen voit katsoa alta. Kuvaksi Salmi on laittanut itsestään otoksen, jossa hän paljastaa raskausvatsansa. Jos julkaisu ei näy alla, näet sen täältä.

Päivitys on saanut nopeasti monia onnitteluja julkisuudenhenkilöiltä. Onnittelunsa ovat kirjoittaneet muun muassa Ellinoora, Jani Toivola, Krista Kosonen ja Alma Hätönen.

Ronja Salmi on työskennellyt muun muassa Helsingin kirjamessujen ohjelmajohtajana. Hänet on nähty tv:ssä muun muassa ohjelmassa Mitä mietit, Ronja Salmi? Yle TV2:lla. Hän on myös kirjoittanut useamman kirjan.

Lue myös: Audiokirjojen palkitseminen osaksi musiikkigaalaa? Alan asiantuntijat kertovat mielipiteensä

Kilpailut

Uusimmat