Kuva: YouTube / Netflix

The Witcher -tähti Henry Cavill puuttui sarjan herkkään kohtaukseen - "Hän tunsi tarinan paremmin"

31.12.2022 18:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Sekä sarjan päätähti Henry Cavill, 39, että käsikirjoitustiimi halusivat hevoselle kunniakkaan kuoleman ja tämän vuoksi siihen otettiin hirviö mukaan.

Vuonna 2019 julkaistun jättisuositun The Witcher -sarjan toinen tuotantokausi julkaistiin 17. joulukuuta 2021 Netflix-palvelussa. Sarja nousi ympäri maapalloa, kuten Suomessa, Netflixin katsotuimmaksi ja keräsi valtavan määrän positiivisia arvosteluja. 

Yhdessä toisen tuotantokauden jaksossa nähdään monille faneille herkkä hetki, kun noituri Geraltin hevonen Roach menehtyy chernobog-hirviön hyökkäyksessä. Sekä sarjan päätähti Henry Cavill, 39, että käsikirjoitustiimi halusivat hevoselle kunniakkaan kuoleman ja tämän vuoksi siihen otettiin hirviö mukaan.

Ohjelman tuottaja Lauren Schmidt Hissrich paljasti Polygon-julkaisulle, että varsinkin Cavill halusi kohtauksesta herkän ja tunteellisen. Hissrich oli ensin ajatellut hetkeen koomisemman puheen, mutta Cavill ei asiaa hyväksynyt.

- Sanoin Henrylle, että luotan sinuun, koska tunnet tarinan paremmin. Seuraavana päivänä hän toi tämän uskomattoman lausahduksen, joka nähdään Sword of Destiny -kirjassa. Se sopi täydellisti Roachin kuolemaan.

Cavillin esittämä Geralt sanookin lopulta seuraavasti (vapaasti suomennettuna): - Nauti viimeisestä kävelystäsi niittyjen ja usvan läpi. Älä pelkää häntä, sillä hän on ystäväsi.

Tämän jälkeen Geralt päättää pahoin loukkaantuneen eläimen päivät puukolla.

The Witcher perustuu puolalaisen Andrzej Sapkowskin kirjoittamiin fantasiakirjoihin, joiden pohjalta on luotu myös menestynyt samanniminen videopelisarja.

The Witcher -sarjan kolmas tuotantokausi julkaistaan vuonna 2023. 

Lue myös: The Witcher -tähdestä uusi James Bond? Näyttelijä kommentoi huhuja

Lue myös: The Witcher -tähti Henry Cavill haluaisi näytellä myös toisessa videopeliin perustuvassa sarjassa

Lähde: Polygon

Juttu julkaistu alun perin 21. joulukuuta 2021. 

Kilpailut

Uusimmat