Kuva: AOP

The Witcher -tähdestä uusi James Bond? Näyttelijä kommentoi huhuja

12.11.2021 13:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Henry Cavill muistetaan varsinkin Superman- ja The Witcher -rooleistaan. Maailmalla on viime aikoina pohdittu, voisiko Cavill olla seuraava James Bond.

Spekulaatiot Daniel Craigin seuraajasta James Bondina ovat käyneet kuumina, ja niminä on väläytelty muun muassa Idris ElbaaTom Hardya ja Tom Hiddlestonea. Myös Superman- ja The Witcher -hahmoistaan tuttu Henry Cavill, 38, on päätynyt huhujen keskelle.

The Hollywood Reporter -julkaisun haastattelussa Cavill ottaa kantaa huhuihin ja sanoo, että on kunnia olla mukana keskusteluissa.

- Uskon, että olisi todella jännittävää käydä asiasta keskustelua tuottajien kanssa. Täydellisessä maailmassa en koskaan kieltäytyisi mistään ja mikään vaihtoehto ei olisi poissuljettu, Cavill pohtii.

Voit kuunnella uutisen myös alta tai suoraan Podplaystä.

- On pelkästään kunnia olla mukana huhuissa, näyttelijä jatkaa. 

Miljoonat fanit ovat odottaneet kuumeisesti, että jättisuosioon nousseen The Witcher -sarjan, jossa Cavill näyttelee päähahmoa, toinen tuotantokausi julkaistaan joulukuussa. Sarja perustuu puolalaisen Andrzej Sapkowskin kirjoittamiin fantasiakirjoihin, joiden pohjalta on luotu myös menestynyt samanniminen videopelisarja.

Cavill on itse pelisarjan fani ja ennen ensimmäisen tuotantokauden kuvauksia mies pelasi pelejä uudelleen sekä luki myös kirjoja.

- Tein kaikkeni ja opiskelin paljon fantasiamaailmasta. Muistan, kuinka agenttini soitti minulle ja kysyi minua koekuvauksiin. Ja agenttini oli hämmästynyt, kun halusin roolin, sillä hän ei odottanut, että innostuisin siitä. Olen kuitenkin Witcher-fani, Cavill päättää. 

Lue myös: Daniel Craig mursi vastanäyttelijän nenän James Bond -leffan kuvauksissa - muistelee nyt tilannetta

Lue myös: "Älä ole paska" - Daniel Craigilla on selkeä mielipide seuraavan James Bondin valinnasta

Lähde: UniladThe Hollywood Reporter

Kilpailut

Uusimmat