Kuva: AOP

Kardashian-perheen joulukuville tyrmäys - "Tuo paikka näyttää helvetiltä"

29.12.2022 15:15 - Iiro Myllymäki

Kardashian-Jennerit kokoontuivat joulunviettoon. Kim Kardashianin jakamat kuvat ovat saaneet osakseen monenlaista kritiikkiä.

Tosi-tv-tähti ja yrittäjä Kim Kardashian, 42, on jakanut kuvia Instagramissa perheensä joulunvietosta. Kuvasarjan ensimmäisessä kuvassa nainen poseeraa yhdessä siskojensa ja äitinsä kanssa. Page Six -julkaisu kirjoittaa, että perhe oli kokoontunut juhlistamaan joulua Kourtney Kardashianin luokse jouluaattona.

Joulun henkeä on kuitenkin vaikea löytää kuvasarjan kommenteista. Kuvat ovat saaneet monenlaista kritiikkiä. Monet ovat ihmetelleet esimerkiksi talon joulukoristeluja. Koristelussa on ollut punainen teema, ja esimerkiksi joulukuuset olivat vihreän sijaan punaisia. Juhliin kuului myös näyttävä, täynnä punaisia palloja oleva pallomeri.

”Tuo paikka näyttää helvetiltä”, on eräs kommentoinut ja saanut kommentilleen sadoittain tykkäyksiä.

Metro kirjoittaa, että ensimmäisenä päivityksessä nähtävä yhteiskuva on herättänyt epäilyjä kuvanmuokkauksesta. Jotkut ovat kommentoineet, että kuva näyttää siltä kuin naiset olisi editoitu samaan kuvaan jälkikäteen.

Miksi kaikki näyttävät siltä kuin heidät olisi photoshopattu tähän kuvaan?” yksi ihmettelee.

”Tämä näyttää photoshopatulta. Joka tapauksessa kukaan ei näytä iloiselta”, kommentoi toinen.

Monet ovat myös ihmetelleet, miksi tähdet katsovat eri suuntiin kyseisessä kuvassa.

Kaikki kuvat pääsee katsomaan alta. Jos upotus ei näy, näet päivityksen täältä. Seuraavaan kuvaan pääsee siirtymään nuolesta.

Page Sixin mukaan suurissa joulujuhlissa koettiin monia yllätyksiä. Paikalle oli saapunut esiintymään esimerkiksi australialaistähti Sia, joka lauloi yhdessä Kim Kardashianin esikoisen North Westin, 9, kanssa.

Lue myös: Khloé Kardashian tuomitsee ex-miehensä kohudokumentin - "Asiat pitäisi jättää menneisyyteen"

Lue myös: Nyt saa näkyä läpi - Kim Kardashian näyttää juhlatrendistä mallia

Lähteet: Metro, Page Six

Kilpailut

Uusimmat