Kuva: AOP

Marvel-tähti Jeremy Renner kriittisessä tilassa sairaalassa - loukkaantui auratessaan lunta

02.01.2023 13:15 - Iiro Myllymäki

Jeremy Rennerin kerrotaan olevan kriittisessä mutta vakaassa tilassa.

Muun muassa Marvelin Hawkeye-tv-sarjaa tähdittänyt näyttelijä Jeremy Renner, 51, on joutunut sairaalaan loukkaannuttuaan onnettomuudessa. Muun muassa The Guardian kertoo, että mies on kriittisessä mutta vakaassa tilassa sairaalassa.

Näyttelijän kerrotaan loukkaantuneen auratessaan lunta. Rennerin tiedottaja vahvisti asian The Hollywood Reporterille sunnuntaina. Tiedottajan mukaan miehen perhe on hänen luonaan sairaalassa ja mies saa ”erinomaista hoitoa”.

Renner omistaa tilan Yhdysvalloissa Sierra Nevadan vuoristossa. Alueelle osui talvimyrsky uudenvuodenaattona, ja tämän myötä kymmenet tuhannet kotitaloudet olivat vailla sähköä. Renner jakoi joulukuun 12. päivä Twitterissä kuvan lumimyrskyn tekosista kotiseuduillaan. Miehen jakamassa kuvassa nähdään valtavien lumikinosten alle hautautunut auto. Hän on myös jakanut Instagramin tarinoissaan videoita, joissa hän auraa lunta aura-autolla.

Jos upotus ei näy, näet päivityksen täältä.

Jeremy Renner on saanut urallaan kaksi Oscar-ehdokkuutta elokuvista The Hurt Locker ja The Town. Hän on näytellyt Hawkeye-hahmoa useissa Marvelin elokuvissa ja tv-sarjoissa.

Lue myös: Marvel-tähdeltä udeltiin karmeista syytöksistä - näyttelijä jyrähti toimittajalle

Lähde: The Guardian

Kilpailut

Uusimmat