Kuva: Mitro Härkönen /Tuffi Film

Selma Vilhusen vielä Suomessa näkemätön uutuuselokuva saa jo tunnustusta maailmalla

03.01.2023 18:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Elokuva julkaistaan Suomessa loppuvuodesta.

Rakastettuja elokuvia kuten Tyttö nimeltä Varpu ja Hölmö nuori sydän ohjanneen Selma Vilhusen seuraava elokuva ilmestyy tämän vuoden lopulla.

Vaikka Neljä pientä aikuista -elokuva ei ole vielä edes saanut ensi-iltaansa, on se jo noteerattu myös kansainvälisesti. Elokuva valittiin tiedotteen mukaan International Film Festival Rotterdam -elokuvafestivaaleille kilpasarjaan. 

Elokuva kisaa Big Screen -kilpasarjassa, jonka elokuvat yhdistelevät klassista tyyliä, populaarikulttuuria sekä taide-elokuvaa. Neljä pientä aikuista kertoo rakkauden moninaisuudesta. Päähenkilö Juulia saa tietää puolisollaan Matiaksella olevan sivusuhde, minkä myötä pari päättää suosiolla kokeilla suhteensa muuttamista polyamoriseksi. 

Elokuvan pääosia esittävät muun muassa Tove-elokuvassa loistanut Alma Pöysti sekä Eero Milonoff. Tiedotteessa Vilhunen itsekin ylistää juuri näyttelijäsuorituksia.

”Olen valtavan iloinen valinnasta, on hienoa päästä esittämään elokuva viimein yleisölle. Tämän elokuvan tekeminen on ollut haastava ja samalla kuitenkin iloinen ja leikkisäkin prosessi. Upeat näytteljät Alma Pöysti, Eero Milonoff, Oona Airola ja Pietu Wikström tekevät roolinsa sellaisella vereslihaisella palolla, että se tuntuu lahjalta”, Vilhunen kuvailee.

Lue myös: Uutuuskomediassa lähdetään tyttöjen reissulle Lappiin ja juhlitaan yhden kaveruksen viidensiä häitä

Lue myös: Arvostelu: Kari Ketosen esikoiselokuva Häät ennen hautajaisia ei ole sitä, mitä odotat, mutta hyvä niin

Lue myös: Suomen Oscar-ehdokas karsiutui kilpailusta

Kilpailut

Uusimmat