Kuva: AOP

Viime vuoden striimatuin artisti heitti fanin puhelimen veteen - selittää nyt tekosiaan

03.01.2023 20:15 - Iiro Myllymäki

Video Bad Bunnyn ja innokkaan fanin kohtaamisesta on mennyt viraaliksi.

Voit kuunnella artikkelin alta tai Podplaysta.

Valtavaan maailmanlaajuiseen suosioon noussut puertoricolainen artisti Bad Bunny, oikealta nimeltään Benito Antonio Martínez Ocasio, 28, on jakanut mielipiteitä netissä leviävällä videolla. Viraaliksi menneellä videolla mies kävelee ilmeisesti yhdessä ystäviensä kanssa, ja useat fanit seuraavat häntä. Eräs fani laittaa kännykän artistin naaman eteen ja kuvaa tilannetta, ja tässä kohtaa Bad Bunny tarttuu puhelimeen ja heittää sen menemään. Tiedotusvälineiden mukaan puhelin päätyi veteen.

Videota tilanteesta on katsottu Twitterissä useita miljoonia kertoja. Jos julkaisu ei näy alla, näet päivityksen tästä linkistä.

Bad Bunny on ottanut nyt tilanteeseen kantaa Twitterissä. Hänen mukaansa tilanteessa oli kyse kunnioituksen puutteesta.

”Jos joku tulee tervehtimään minua tai kertomaan minulle jotain tai tapaamaan minua, hän saa huomioni ja kunnioitukseni. Jos joku vain laittaa kännykän naamani eteen, pidän sitä kunnioituksen puutteena ja kohtelen tilannetta sen mukaisesti”, Bad Bunny kirjoittaa muun muassa Metro-julkaisun mukaan.

Bad Bunnyn käytös on jakanut mielipiteitä. Joidenkin mielestä mies on selvästi ylireagoinut tilanteessa, kun taas osan mielestä hänen toimintansa on ollut oikeutettua ja fani on loukannut hänen henkilökohtaista tilaansa.

Rap-artisti on noussut viime vuosina suureen suosioon. Spotify kertoi marraskuun lopussa, että Bad Bunny oli maailmanlaajuisesti vuoden 2022 striimatuin artisti palvelussa. Bad Bunny piti ykköspaikkaa hallussaan myös kahtena aiempana vuonna. Mies on voittanut tähän mennessä kaksi Grammy-palkintoa.

Lue myös: Maailman tuottoisimmat kiertueet listattiin - ykkösenä rap-musiikin suurnimi

Lue myös: Suomen Spotifyn kuunnelluimmat biisit ja artistit julkistettiin - Gettomasa teki suuren harppauksen

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat