Kuva: Yle / Nelli Kenttä

Benjamin Peltonen paljastaa, miksi toi poikaystävänsä julki juuri nyt - taustalla tv-ohjelma

12.01.2023 14:15 - Iiro Myllymäki

Benjaminin Joni-rakas ei aiemmin halunnut tuoda suhdetta julkisuuteen.

Benjaminin koko haastattelun voi kuunnella alta tai Podplaysta.

Uuden musiikin kilpailuun osallistuva Benjamin Peltonen, 25, elää elämässään onnellisia ja kiireisiä aikoja. Syksyllä tuli voitto Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa pitkän ja rankan puristuksen jälkeen, ja nyt UMK-valmistelut ovat täydessä käynnissä.

Viime vuosina Benjaminin yksityiselämässä on tapahtunut myös paljon. Mies tuli kaapista ulos Helsinki Pride -konsertin yhteydessä kesällä 2021 ja on sittemmin päässyt elämään huomattavasti vapautuneemmin kuin aiemmin. Benjamin on löytänyt rinnalleen poikaystävän, ja kaksikko julkisti suhteensa uudenvuodenaattona ihanilla lomakuvilla. Samaiseen päivitykseen Benjamin merkitsi myös poikaystävänsä Instagram-tilin. Kyseessä on Benjaminin ensimmäinen seurustelusuhde.

Jos upotus ei näy, julkaisun näkee tästä linkistä.

Benjamin paljastaa Voice.fi:lle, miksi julkisti poikaystävänsä henkilöllisyyden juuri nyt.

- Poikaystäväni on mukana MasterChef Suomessa tänä vuonna. Halusimme julkaista tämän ennen kuin kukaan muu kertoo suhteestamme, Benjamin kertoo UMK-artistien julkistustilaisuudessa.

24-vuotias Joni on yksi kokkiohjelman kilpailijoista. Hänen esittelytekstissään kerrotaan, että hän harrastaa skeittaamista ja musiikkia ja pyrkii näyttelijäksi.

Joni on mukana MasterChef Suomi -kilpailussa. (kuva: MTV / Juuli Aschan)

Benjamin kysyi hiljattain Jonilta, olisiko nyt oikea aika julkistaa suhde ja laittaa kuvapäivitys Instagramiin. Benjamin kertoo halunneensa tehdä tämän jo pitkään, mutta hänen poikaystävänsä oli vastustanut ajatusta aiemmin.

- Joni sanoi, että hitto, laitetaan vaan. Sitten laitoimme, ja vastaanotto oli ihana. Sitten elämä jatkui normaalina.

Benjamin kuvailee, että Jonin aiempi haluttomuus julkistaa suhdetta liittyy siihen, että tämä tulee eri taustoista eikä ole ollut julkisuudessa aiemmin.

- Minä olen tällainen julkisuudessa pyörivä avoin kirja, joka haluaa kertoa kaikesta kaiken. Sitten on toinen fiksu ihminen, joka ajattelee, että pitäisikö tämä suhde pitää vain meidän välisenämme, Benjamin sanoo.

Yhteinen loma Thaimaassa

Benjamin oli tosin puhunut jo aiemmin olevansa parisuhteessa. Hän on kertonut esimerkiksi Iltalehdelle, että hän tapasi rakkaansa ensimmäisen kerran kesällä 2021, ja suhde eteni tapailun kautta parisuhteeseen. Ina Mikkolan Runkkarin ystäväkirja -podcastissa Benjamin kertoi löytäneensä poikaystävänsä yhteisen ystävän kautta. Artisti kertoi lähestyneensä Jonia itse Instagramissa. Suhteenjulkistamispäivityksessä Benjamin kuvailee Jonia elämänsä rakkaudeksi.

Pariskunta oli uudenvuoden aikaan lomailemassa Thaimaassa Koh Samuin saarella. Benjamin kertoo, että rentouttava loma teki hyvää kiireisen loppuvuoden jälkeen. Mitään kommelluksia ei hänen mukaansa reissulla tapahtunut.

- Menimme nukkumaan yhdeksältä illalla, ja herätys oli joka aamu seitsemältä. Ei mitään darraa, pelkkää lomaa, Benjamin kuvailee.

Nyt hektiset ajat ovat jälleen käsillä, sillä alkuvuosi menee tiiviisti UMK:n parissa. Benjamin on mukana kilpailussa Hoida mut -kappaleella, joka julkaistaan nyt perjantaina 13. päivä tammikuuta. Benjamin lupailee, että kappale tihkuu seksiä ja hän on erittäin innoissaan päästessään viimein julkaisemaan biisin. Voit lukea lisää Benjaminin UMK-mietteistä tästä artikkelista.

Lue myös: Benjamin Peltonen kilpailee UMK:ssa seksiä tihkuvalla biisillä - "Myös mies voi haluta tulla hoidettavaksi"

Lue myös: UMK-suosikki Robin Packalenilla on yllättävä ensisijainen tavoite, jos hän pääsee Euroviisuihin

Lähteet: Iltalehti, Runkkarin ystäväkirja -podcast

Kilpailut

Uusimmat