Kuva: Pietari Purovaara / AOP

Behmin ja Miki Liukkosen uusi perheenjäsen laittoi somen sekaisin - "Hei Liukkonen, mee oikeisiin töihin"

16.01.2023 14:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Taiteilijapariskunta on pistänyt pystyyn hämmentävän, mutta sitäkin hauskemman sometilin.

Kirjailija Miki Liukkonen, 33, julkaisi eilen kumppaninsa Behmin, 28, kanssa ihastuttavan yhteiskuvan, jossa pariskunta makoilee silmät kiinni vieretysten. Ihana kuva ei kuitenkaan ollut varsinaisen julkaisun pointti, vaan julkaisuun on liitetty myös kuva pienestä kissanpennusta, joka saapuu taiteilijapariskunnan hoiviin keväällä. Pentu on rodultaan pyhä birma.

Behm ja Liukkonen ovat ottaneet uudesta perheenjäsenestään kaiken irti ja kirjailijan julkaisun kommenttikenttään onkin alkanut ilmestyä hämmentäviä kommentteja.  

"Hei Liukkonen. Mee oikeisiin töihin, jos meinaat ostaa mulle kunnon ruokaa! Ei tuo kynä-paperi-sekoilu oo mistään kotoisin. Hyi helvetti", kirjoittaa Kisulibehm -niminen käyttäjä. 

Pariskunta on tehnyt karvaiselle kaverilleen Instagram-tilin, jossa "Herra Kisuli" latoo mielipiteitä sanojaan säästelemättä. Kisulibehm-tilille on julkaistu suloisia kuvia tulevasta perheenjäsenestä, mutta kissan somepersoona on kaukana suloisesta. Tilin julkaisuissa on ironisesti haukuttu jo pariskunnan ammatit sekä taiteelliset lahjat ja julkaisujen perusteella meno ei tilin päivittyessä tule ainakaan kevenemään. 

"Eli siis oltiin muun pesueen kanssa aivan kuin ei mitään, kun nämä kaksi tyyppiä ilmaantui jostain lässyttämään ties mitä. Joo. Kauhea silittely ja lässyn lää! Ja nyt on käynyt siis ilmi, että ne meinaa viedä mut niiden kotiin. Joo! On tää taas tällaista. Mutta niin kuin sanotaan: ”Söpöydellä on hintansa”. Eipä tuohon voi sanoa kuin: ”saatana!” Eikä se ole paljon. Wish me luck", tilillä kirjoitetaan. 

Kommenteissa Behm ja Liukkonen kehottavat kissaa laittamaan puhelimen pois ja rauhoittumaan. Kaikessa hämmentävyydessään tili on herättänyt suurta ihastusta ja se on kerännyt vajaassa vuorokaudessa jo yli 3000 seuraajaa. 

"Rakastan tätä tiliä."

"Tää on kyllä ihan huikeaa settiä."

"En mä kestä", kommenteissa nauretaan.  

Voit katsoa Liukkosen julkaisun alta tai tästä.

Voit katsoa kissalle tehdyn tilin julkaisut alta.

Jos julkaisu ei näy voit katsoa sen tästä.

Jos julkaisu ei näy voit katsoa sen tästä.

Lue myös: Behm ihastuttaa isoäitinsä hääpuvussa - tuore musiikkivideo hurmasi fanit

Lue myös: Behm julkaisee pitkästä aikaa uutta musiikkia - myös uusi albumi tekee tuloaan

Lue myös: Suomalaiskirjailija pettyi Finlandia-häviöstään - Elisabeth Rehnin sanat "käänsivät veistä haavassa"

Kilpailut

Uusimmat