Kuva: AOP

Räppäri Iggy Azalea liittyi OnlyFansiin - kertoo faneilleen, mitä sisällöltä on lupa odottaa

17.01.2023 22:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Rap-artisti lupailee sensuroimatonta kuva- ja videomateriaalia OnlyFansiin.

Räppäri Iggy Azalea, 32, on liittynyt eroottisesta sisällöstään tunnettuun OnlyFansiin. Sisällön luominen OnlyFansiin on osa Azalean uutta Hotter Than Hell -multimediaprojektia, jonka nainen kertoo sisältävän muun muassa kuvia, videoita ja muita ”esteettisesti miellyttäviä, helvetin kuumia asioita”, kuten räppäri twiitissään toteaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa päivityksen täältä.

Variety kirjoittaa, että Azalean OnlyFans-tili tulee sisältämään eksklusiivisia ja sensuroimattomia kuvia ja videoita sekä uutta musiikkia. Naisen neljännen studioalbumin on määrä tulla julki projektin osana kesällä.

- En tiennyt, että OnlyFans voisi olla paikka, jossa voisin olla luova. En osannut arvata, että tekisin yhteistyötä heidän kanssaan tähän asti isoimman projektini parissa, Azalea sanoo Varietylle antamassaan tiedotteessa.

Muun muassa Fancy-hitistään tunnettu australialaistähti kertoo katsoneensa OnlyFansin mahdollisuuksia pintaa syvemmältä ja tajunneensa, että hän haluaa lanseerata projektinsa juuri siellä.

- Olen innoissani, että minun ei tarvitse huolehtia laajasta ja luovuutta rajoittavasta sensuroinnista, jota artistit kohtaavat jakaessaan sisältöään muilla digitaalisilla alustoilla. Tämä koko projekti on hauska ja rohkea – kuten on tämä yhteistyökin – ja uskon että se yllättää monet, Azalea jatkaa.

Projektin visuaalisen inspiraation kerrotaan tulevan esimerkiksi 90-luvun huippumalleista, Pamela Andersonista ja Madonnan kohauttaneesta Sex-kirjasta, jossa popin kuningatar esiintyi alasti. Pientä esimakua projektista on julkaistu jo Azalean Instagramissa.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Azalea on mainostanut OnlyFans-tiliään vielä rohkeammalla alastonkuvalla Twitterissä.

OnlyFansissa saa kuukausimaksua vastaan esimerkiksi kuvia ja videoita sisällöntuottajilta, ja pääosin sisältö on eroottista. Azalean sisällön kuukausitilaus on 25 dollaria, eli noin 23 euroa, mikä on herättänyt vastalauseita esimerkiksi naisen Instagram-kommenteissa.

Iggy Azalea on aiemmin tyrmännyt ajatuksen menemisestä OnlyFansiin.

”OnlyFans voi olla voimaannuttava ihmisille, mutta en koskaan aio liittyä sinne”, Azalea kirjoitti twiitissään keväällä 2021.

Lue myös: Iggy Azaleaa verrattiin tunnettuun animaatiohahmoon - huomaatko yhdennäköisyyden?

Lue myös: Striimaaja paljasti avoimesti OnlyFans-tulonsa - kymmeniä miljoonia vuodessa

Lähde: Variety

Kilpailut

Uusimmat