Kuva: All Over Press

Millie Bobby Brown kommentoi eksänsä ikäviä paljastuksia - "Minua nöyryytettiin julkisesti"

22.01.2023 18:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

- Tunsin oloni todella haavoittuvaksi. Kukaan kuvauksissa ei tiennyt, mitä käyn läpi, Brown kertoo Allure-julkaisulle.

Vuosi sitten TikTok-tähti Hunter “Echo” Ecimovin, 20, julkaisema video (joka on myöhemmin poistettu) levisi maailmalla, sillä siinä mies kertoi yksityiskohtia deittailustaan näyttelijä Millie Bobby Brownin, 18, kanssa. Echo puhui muun muassa seksistä ja siitä, että Brown olisi ollut pakkomielteinen suhteesta. Voit lukea lisää täältä.

Brown on itsekin avannut suhdetta Allure-julkaisun haastattelussa. Näyttelijä muun muassa kertoo, että suhde oli hyvin epäterveellinen ja hän itse lähti siitä tammikuussa 2021.

- Tunsin oloni todella haavoittuvaksi. Kukaan kuvauksissa ei tiennyt, mitä käyn läpi ja halusin hoitaa kaiken yksin. Kaikki tuli vaikeammaksi, kun koko maailma sai tietää erosta.

Brown oli jo suhteessa nykyisen kumppaninsa Jake Bongiovin kanssa, kun Ecimovin syytökset tulivat julki.

- Tunsin, että olen menettänyt hallinnan asioihin ja olen voimaton. Minua nöyryytettiin julkisesti. Luulin, että olin vihdoinkin kääntänyt uuden sivun elämässäni ja kaikki se paska olisi ohi, Brown sanoo.

- Haluan urallani auttaa nuoria tyttöjä ja heidän on hyvä tietää, että käyn läpi tällaisia asioita. En ole se täydellinen ihminen, joka myy ihonhoitotuotteita ja joka näyttelee Stranger Things -sarjassa .Olen ehdottomasti tehnyt vääriä valintoja, näyttelijä päättää.

Brown on nykyään onnellinen Bongiovin kanssa. Bongiovi on legendaarisen rock-laulaja Jon Bon Jovin poika. Huhut Brownin ja Bongiovin suhteesta alkoivat ensimmäisen kerran viime kesänä.

Lue myös: Millie Bobby Brown joutui TikTok-tähden hurjien väitteiden kohteeksi - fanit raivostuivat

Lue myös: Stranger Things -tähti Millie Bobby Brown toi poikaystävänsä punaiselle matolle

Lue myös: Millie Bobby Brown kertoo oman mielipiteensä Stranger Things -sarjan mysteeristä

Lähde: E! News

Juttu julkaistu alun perin 16. elokuuta 2022. 

Kilpailut

Uusimmat