Kuva: AOP

Madonnan elämäkertaelokuva laitettiin hyllylle - poptähden oli tarkoitus ohjata leffa itse

25.01.2023 20:15 - Iiro Myllymäki

Elokuvaan oli ehditty jo valita pääosanesittäjä.

Artikkelin voi myös kuunnella alta tai Podplaysta.

Madonnan, 64, elämäkertaelokuva on laitettu hyllylle, uutisoi Variety. Useat lähteet kertovat julkaisulle, että elokuva ei ole enää valmisteilla. Madonnan oli tarkoitus itse ohjata elokuva.

Elokuvan kohtalosta spekuloitiin, kun Madonna julkisti uuden maailmankiertueen viime viikolla. Sisäpiirin lähteet kertovat, että Madonna keskittyy nyt täysillä tänä vuonna toteutettavaan kiertueeseen, mutta hänellä on edelleen aikomuksena tehdä elokuva elämästään jonain päivänä.

Madonnan ja elokuvastudio Universal Picturesin edustajat eivät ole kommentoineet elokuvaprojektin jäädyttämistä.

Universal Pictures julkisti projektin vuonna 2020. Elokuvan tuotanto jatkui vuoden 2022 loppuun. The Hollywood Reporterin mukaan elokuvaprojekti päätettiin hyllyttää viime vuoden loppupuolella.

Elokuvan tuotantoprosessi on ollut vaiheikas. Madonna kirjoitti leffan ensimmäistä käsikirjoitusversiota Oscarin voittaneen Diablo Codyn kanssa, ja tämän yhteistyön päättymisen jälkeen käsikirjoituspuikkoihin astui Erin Cressida Wilson.

Madonnan rooliin valittiin Julia Garner, joka on voittanut muun muassa Emmyn ja Golden Globen. Roolitusprosessi sai paljon huomiota, sillä näyttelijäehdokkaat laitettiin rankalle ”bootcampille” esimerkiksi laulamaan ja tanssimaan itse Madonnan eteen. Myöskään Garner ei ole kommentoinut elokuvan saamaa tuoreinta käännettä.

Madonna lähtee tänä vuonna kiertueelle, jolla hän esittää 40-vuotisen uransa suurimpia hittejä. Kiertue ei saavu Suomeen, mutta tähti esiintyy Tukholmassa lokakuun 28. päivä.  

Lue myös: Madonna puhuu äitiydestä- "Kukaan ei anna sinulle ohjekirjaa"

Lue myös: Madonna lähtee 40-vuotista uraa juhlivalle kiertueelle - luvassa jotain, mitä tähti ei ole koskaan tehnyt

Lähteet: Variety, The Guardian

Kilpailut

Uusimmat