Kuva: AOP

Nyt myös Madonna osallistui Wednesday-tanssitrendiin somessa - fanit ilahtuivat ääniraidasta

02.02.2023 19:15 - Iiro Myllymäki

Madonna tanssii videolla Lady Gagan kappaleen tahtiin. Popin supertähdillä on taustallaan julkinen kiista.

Popin kuningatar Madonna, 64, on ottanut osaa Wednesday-sarjasta lähtöisin olevaan tanssitrendiin TikTokissa. Tanssissa toisinnetaan Netflix-sarjan päätähden Jenna Ortegan esittämiä liikkeitä, ja videoiden musiikkina kuullaan Lady Gagan Bloody Mary -kappale nopeutettuna versiona.

Madonna on nyt esittänyt oman versionsa tanssista ja julkaissut videon virallisella TikTok-tilillään. Nainen on sonnustautunut korsettimaiseen yläosaan, mustiin housuihin ja aurinkolaseihin.

Jos upotus ei näy, näet videon tästä linkistä.

Monet kommentoijat ovat innostuneet videosta, mutta eivät pelkästään tanssiliikkeiden vuoksi. Videon ääniraitana kuultavan Lady Gagan ja Madonnan välillä on ollut vuosien varrella julkista kiistaa, mikä on saanut myös monet poptähtien fanit kääntymään toisiaan vastaan. Vuonna 2011 kohistiin, että Lady Gagan hitti Born This Way kuulostaa epäilyttävän paljon Madonnan kasarihitiltä Express Yourself. Madonna kommentoi tuolloin asiaa pisteliäästi kutsuen Gagan kappaletta ”reduktiiviseksi”, eli suoraan hänen omasta kappaleestaan johdetuksi mutta heikommaksi versioksi. Madonna lisäsi vettä myllyyn esittämällä kappaleista mashupia omalla kiertueellaan vuonna 2012. Vuosia myöhemmin Gaga ihmetteli Netflix-dokumentissaan, ettei Madonna ole tullut kommentoimaan hänelle asiaa suoraan.

Lady Gaga on saanut vanhalle kappaleelleen nostetta TikTok-trendin ansiosta. (kuva: AOP)

Riita on kuitenkin ilmeisesti ohi, ja kaksikko on poseerannut ystävällisissä tunnelmissa yhdessä Oscar-gaalan jatkoilla vuonna 2019. Madonnan TikTok-videon kommenteissa monet ovat iloinneet entisten riitapukareiden ilmeisestä sopusoinnusta.

”En olisi uskonut, että ikinä tanssisit Lady Gagan kappaleen tahtiin.”

”Odotan Gagan kommenttia!”

”Madonnan ja Gagan yhteistyö tapahtuu pian. Voin jo tuntea sen.”

TikTok-tanssitrendi on nostanut yllättäen Lady Gagan vuoden 2011 biisin suureen suosioon. Bloody Mary on tällä hetkellä artistin suosituin kappale Spotifyssa. Kyseistä kappaletta ei kuultu Wednesday-sarjassa kuuluisan tanssikohtauksen taustalla, vaan Jenna Ortega esitti persoonallisen koreografiansa The Crampsin Goo Goo Muck -kappaleen tahtiin.

Lue myös: Madonnan elämäkertaelokuva laitettiin hyllylle - poptähden oli tarkoitus ohjata leffa itse

Lue myös: Wednesday-sarjassa nähty tanssi on TikTok-hitti - "He olivat oikeassa"

Lähteet: Metro, Insider

Kilpailut

Uusimmat