Kuva: All Over Press

Katherine Schwarzenegger kommentoi miehensä Chris Prattin saamaa kritiikkiä - "Kaukana todellisuudesta"

09.02.2023 15:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Katherine Scwarzenegger kertoi vastikään The New York Times -julkaisun haastattelussa, että on nähnyt sen, kuinka Chrisiä vastaan on hyökätty sosiaalisessa mediassa.

Näyttelijä Chris Pratt on saanut viime vuosina paljon kritiikkiä. Mies on muun muassa valittu "huonoimmaksi Chris-nimiseksi näyttelijäksi", hän on puhunut avoimesti metsästysharrastuksestaan, joka on saanut paljon tuomitsevia kommentteja, ja hänen kommenttinsa lapsestaan sai monet seuraajat harmistumaan

Prattin vaimo Katherine Schwarzenegger kertoi vastikään The New York Times -julkaisun haastattelussa, että on nähnyt sen, kuinka Prattiä vastaan on hyökätty sosiaalisessa mediassa.

- Näen sen, kuinka ihmiset sanovat kaikenlaista. Mutta tiedän, että heidän syytöksensä ovat kaukana todellisuudesta, Katherine sanoi. 

Katherine on itse kasvanut julkisen silmän alla, sillä hänen isänsä on näyttelijä Arnold Schwarzenegger ja hänen äitinsä on Kennedy-perheen Maria Shriver.

- Ei ollut helppoa kasvaa siinä ympäristössä, sillä perheestäni puhuttiin jatkuvasti kaikenlaista.

Pratt tunnetaan muun muassa Marvel-elokuvien Star Lordina sekä Jurassic Park -universumin uusien elokuvien yhtenä päätähtenä. 

Lue myös: Chris Pratt kommentoi erikoista somekohua - "Niin v*tun väärin"

Lue myös: Chris Pratt valittiin "huonoimmaksi Chris-nimiseksi näyttelijäksi" - vaimo ja kollegat suuttuivat

Kilpailut

Uusimmat