Kuva: AOP

Chris Pratt kommentoi erikoista somekohua - "Niin v*tun väärin"

01.07.2022 19:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Monen fanin mielestä Prattin eräs kommentti oli ilkeä, vaikka Pratt halusi vain kehua vaimoaan.

Avengers-, Guardians of the Galaxy - ja Jurassic World -elokuvista tuttu näyttelijä Chris Pratt, 43, päätyi viime vuonna pienen kohun keskelle.

Tuolloin Pratt kehui sosiaalisessa mediassa vaimoaan Katherine Schwarzeneggeria sanomalla, että: "Rakastan häntä kovasti ja olen kiitollinen, että hän antoi minulle kauniin ja terveen tyttären." Monet fanit olivat sitä mieltä, että Prattin kommentti oli ilkeä, sillä hän sai ex-vaimonsa Anna Farisin kanssa vuosia sitten lapsen, jolla oli terveyshuolia synnyttyään seitsemän viikkoa liian aikaisin.  

Nyt Pratt puhuu kohusta Men's Health -julkaisun haastattelussa. Pratt sanoo, että kommentti ei todellakaan ollut viittaus aikaisempaan lapseensa. 

- Sain paljon paskaa niskaani siitä kommentista. Monet ihmettelivät, että miksi Chris Pratt kehuu vaimoaan terveestä tyttärestä, kun ensimmäisellä lapsella oli huolia, Pratt sanoo.

- Minusta se [kohu] oli niin vitun väärin. Poikani lukee tuollaiset joku päivä, hän on jo yhdeksän. Tuo häiritsi minua paljon ja itkin, Pratt jatkaa. 

Pratt tähdittää tällä hetkellä uutta Jurassic World: Dominion -elokuvaa. 

Lue myös: Chris Pratt ja Katherine Schwarzenegger saivat toisen lapsen - "Olemme siunattuja ja kiitollisia"

Lue myös: Chris Pratt kertoo oppineensa viimein kirjoittamaan vaimonsa sukunimen - kirjoitusasu haastaa monet

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat