Kuva: All Over Press

Chris Pratt valittiin "huonoimmaksi Chris-nimiseksi näyttelijäksi" - vaimo ja kollegat suuttuivat

21.10.2020 17:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Pratt sai paljon tukea sekä ystäviltään että vaimoltaan Katherine Schwarzeneggerilta.

Yhdysvaltalainen televisiotuottaja Amy Berg oli aloittanut Twitter-sivullaan äänestyksen, jossa haettiin "Hollywoodin huonointa Chrisia". Äänestykseen oltiin nimetty ehdokkaiksi Chris Hemsworth, Chris Pine, Chris Evans sekä Chris Pratt.

Pratt oli "voittanut" äänestyksen ja tämä oli suututtanut sekä Prattin vaimon Katherine Schwarzeneggerin että Prattin monet näyttelijäkollegat, kuten Robert Downey Jr:n ja Mark Ruffalon.

"Maailmassa on paljon meneillään ja ihmiset taistelevat elämästään, niin onko tällainen äänestys tarpeellinen? Kiusaaminen on niin typerää", Schwarzenegger oli kirjoittanut Twitterissä.

Downey Jr taas ylisti ystäväänsä Instagramissa.

"Veljeni Pratt saa nyt turhia kiviä päällensä. Pratt on aina jakanut positiivisuutta ja kiitollisuutta läheisilleen. Hän on mahtava ihminen ja loistava näyttelijä."

Ruffalo jatkoi samoilla linjoilla.

"Chris on eheä ihminen ja tunnen hänet henkilökohtaisesti. Sen sijaan että herjaisitte häntä, katsokaa, kuinka hän elää elämäänsä."

Pratt, Ruffalo ja Downey Jr. tähdittävät kaikki Avengers-saagaa. Pratt näytteli Starlordia, Ruffalo Hulkia ja Downey Jr. Iron Mania. Miehet olivat kaikki tekemässä historiaa, kun Avengers: Endgame nousi kaikkien aikojen eniten lipputuloja keränneeksi elokuvaksi.

Lue myös: Avengers: Endgame nousi kaikkien aikojen eniten lipputuloja keränneeksi elokuvaksi

Lue myös: Avengers-näyttelijöiden palkoista uutisoitiin - Thorin aloitusliksa ei päätä huimannut

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat