Kuva: YouTube / Marvel

Rakastettu Marvel-elokuvasarja päättyy toukokuussa - "Oletteko valmiita viimeiselle matkalle?"

13.02.2023 14:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Guardians of the Galaxy 3 -elokuvasta saatiin nyt viimeinen traileri. Ohjaaja James Gunn on sanonut, että elokuvan tarina tulee olemaan faneille raskas.

Yksi saaga Marvel-maailmassa päättyy keväällä, kun suositun Guardians of the Galaxy -elokuvasarjan viimeinen osa julkaistaan 5. toukokuuta. 

Elokuvassa galaksin vartijat kohtaavat vaaran, joka voi viedä heiltä kaiken. Rocket-pesukarhu taistelee menneisyytensä kanssa ja Peter Quill, eli Star-Lord, kerää joukon kasaan, jotta Rocket voidaan pelastaa. Tie on päättymässä ja kaikki tietävät sen. 

Pääosissa nähdään tuttuun tapaan Chris Pratt, Zoë Saldaña, Dave BautistaBradley Cooper, Karen Gillan sekä Vin Diesel, joka esittää Groot-puuhahmoa. Bautista hyvästeli Drax-hahmonsa jo viime vuoden toukokuussa.

"En ole löytänyt vielä sanoja. Se päättyi niin nopeasti ja olin jo seuraavassa elokuvassani ennen kuin pystyin käsitellä tätä asiaa. Tämä on loppu matkalle, joka muutti elämäni", Bautista kirjoitti ja julkaisi kuvan kulissien takaa. Kuvassa poseeraavat Bautistan lisäksi muun muassa Chris Pratt, Karen Gillan sekä ohjaaja James Gunn. Voit lukea lisää täältä. 

Guardians of the Galaxy 3 -elokuvasta saatiin nyt viimeinen traileri. Ohjaaja Gunn on sanonut, että elokuvan tarina tulee olemaan faneille raskas.

"Minulla on haikea olo jo nyt", eräs fani kommentoi traileria.

Chris Prattin hahmo Star-Lord lausuu trailerilla myös koskettavat sanat.

- Oletteko valmiita viimeiselle matkalle?

Näet trailerin alta tai tästä. 

Lue myös: Marvel-tähti hyvästelee suosikkihahmon - "Loppu matkalle, joka muutti elämäni"

Lue myös: Guardians of the Galaxy 3 -elokuvan traileri nousi valtavaksi ilmiöksi - "Yhden aikakauden loppu"

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat