Kuva: AOP

Channing Tatum muistelee noloa ensikohtaamistaan Matt Damonin kanssa - "En melkein toipunut siitä"

14.02.2023 17:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Tatumilla on sanojensa mukaan tapana panikoida tavatessaan uusia ihmisiä.

Varmasti jokainen meistä törmää toisinaan kiusallisiin tilanteisiin tavatessaan uusia ihmisiä ja tähän tunteeseen pystyy samaistumaan myös näyttelijä Channing Tatum, 42. Tatum muistelee edelleen kauhulla ensitapaamistaan näyttelijä Matt Damonin, 52, kanssa. 

Tatum näytteli vuonna 2011 Steven Soderberghin ohjaamassa elokuvassa Haywire ja pitkän kuvauspäivän jälkeen näyttelijä päätyi työryhmän kanssa hotellin baariin hengaamaan. Yhtäkkiä Damon oli astunut sisään baariin viettääkseen aikaa ohjaajan kanssa ja tuolloin Tatum päätti myös itse tehdä peliliikkeen kuuluisan näyttelijän suuntaan. 

- Istuin hänen viereensä ja kysyin, että "heippa, mistä olet kotoisin?", Tatum sanoo. 

Sitten näyttelijä ymmärsi mitä hänen suustaan oli lipsahtanut ja tajusi kysyneensä hieman hölmön kysymyksen kuuluisalta näyttelijältä.

- Kaikki tällä planeetalla tietävät mistä hän on kotoisin ja totta kai myös hän tiesi, että minä tiedän. En melkein toipunut siitä. 

- Luulen, että en sanonut mitään ehkä seuraavaan kahteen tuntiin ja ajattelen sitä tänä päivänäkin. Aina välillä minulle nousee kylmä hiki ja en voi usko tapahtunutta, Tatum muistelee. 

Näyttelijän mukaan hänellä on tapana panikoida ihmisille puhuessaan, eikä sen vuoksi välitäkään hirveästi tavata tunnettuja ihmisiä. Tatumin mukaan Damon hoiti kiusallisen tilanteen kuitenkin mahdollisimman mukavalla tavalla.  

- Hän tiesi, että olin sekaisin, mutta ei edes huomioinut sitä, koska hän on niin miellyttävä ihminen. Hän piti minusta huolta siinä hetkessä ja vastasi minulle, ihan kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Hän oli vain, että "olen Bostonista, mistä sinä olet kotoisin?". Ja vastasin, että "minä olen Floridasta". Pään sisälläni huusin vain olevani pahoillani, näyttelijä kertoo. 

Tatum ei ole varma muistaako Damon tilannetta enää ja kertoo onnekseen toipuneensa tilanteesta, vaikka kiusallinen muisto toisinaan vielä vaivaakin. 

Lue myös: Channing Tatum ei ole kertonut strippariurastaan tyttärelleen - "Tulemme käymään sen keskustelun"

Lue myös: Kumpi on parempi strippaamaan, Channing Tatum vai Jennifer Lopez? Tatumilla selvä vastaus

Lue myös: Salma Hayek ja Channing Tatum kuumissa tunnelmissa - uuden Magic Mike -elokuvan traileri kerää kehuja

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat