Kuva: AOP / Timo Korhonen

Yksi ystävänpäivä jäi ikimuistoisena Cristal Snow'n mieleen - "Sovin liian monet treffit samalle päivälle"

14.02.2023 12:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Cristal Snow pohtii, että hänet on "kirottu" viettämään ystävänpäivät yksin.

Juontaja ja mediapersoona Cristal Snow, oikealta nimeltään Tapio Huuska, 47, muistelee Instagram-tilillään taannoista ystävänpäiväänsä. Cristal Snow asui nuorena Yhdysvalloissa monta vuotta, ja hänen muistelunsa liittyvät tuohon aikaan. Hän kertoo, että oli sopinut itselleen liian monet treffit samalle päivälle ja lopulta pakka hajosi.

”Yhtenä ystävänpäivänä Amerikoissa olin niin helevetin innoissani ’valentine’s day’- ajatuksesta, että sovin liian monet treffit samalle päivälle. Kaksi kivaa miestä jota tapailin satunnaisesti ja sitten ja yhden jonka olin tavannut baarissa”, Cristal Snow kirjoittaa.

Hän muistelee myöhästyneensä ensimmäisiltä treffeiltään puoli tuntia, ja dominoefektin lailla hän myöhästyi aina vain enemmän seuraavilta treffeiltään.

”Söin liikaa, join liikaa ja sitten aamun pikkutunneilla vielä kömmin exän kainaloon. Messy”, Snow kirjoittaa.

Cristal Snow on iloinen siitä, että Suomessa päivää vietetään nimenomaan ystävänpäivänä eikä niinkään romanttisena juhlana. Hänelle päivä herättää ristiriitaisia ajatuksia muun muassa Yhdysvalloissa koetun kokemuksen pohjalta.

”Siksi luulen, että mut on kirottu olemaan yksin joka ystävänpäivä. Tosin onneksi Suomessa päivä on enemmän nimenomaan ystävänpäivä - eikä suklaakonvehtien, ruusujen ja suudelmien liisteröimä romanttinen pakkojuhla… tosin, on sekin ihanaa”, Cristal Snow kirjoittaa.

Koko päivityksen voi katsoa alta. Jos upotus ei näy, näet päivityksen tästä linkistä.

Lue myös: Cristal Snow sai ryöpytystä esiintymisestään Ylen uutuusohjelmassa - "Pilasin kuulemma uuden viihdeohjelman"

Lue myös: Sauli Koskinen ottaa kantaa Hengaillaan-kohuun - 'Kaikkia ei voi miellyttää'

Kilpailut

Uusimmat