Kuva: AOP / Juha Metso

Cristal Snow sai ryöpytystä esiintymisestään Ylen uutuusohjelmassa - "Pilasin kuulemma uuden viihdeohjelman"

30.01.2023 14:15 - Iiro Myllymäki

Cristal Snow oli vieraana uudessa Hengaillaan-ohjelmassa. Nyt hän vastaa saamiinsa asiattomiin kommentteihin.

Mediapersoona Cristal Snow, 47, oli mukana Ylen uutuusohjelman Hengaillaan ensimmäisessä jaksossa viime lauantaina. Muun muassa juontajana tunnettu Cristal Snow, oikealta nimeltään Tapio Huuska, osallistui visailuohjelmaan parinaan Sauli Koskinen. Cristal Snow on saanut paljon kritiikkiä esiintymisestään ohjelmassa ja hän on vastannut kommentteihin Instagram-päivityksessä.

Hänen mukaansa kommentointi on mennyt erittäin asiattomaksi.

”Saaduista kommenteista päätellen voisi luulla, että eilen olisin murhannut jonkun. Sen verran vakava paikka Suomessa on tehdä viihdettä. Homofobiaa, naisvihaa. Kaikennäköistä ala-arvoista nimittelyä, koska pilasin kuulemma uuden viihdeohjelman olemalla itseni”, Cristal Snow kirjoittaa.

Hän kertoo, että kommenteissa on muun muassa kritisoitu hänen huumoriaan.

”Olen myös tyhmä ja minulla ei ole minkään sortin yleistietoa. Njaa. Rumakin. V*tun friikki”, tv-tähti kirjoittaa.

Hän kertoo ottaneensa kilpailun tosissaan ja pettyneensä lopputulokseen. Hän oli kuitenkin iloinen suoran lähetyksen kuvauksista, kunnes katsoi saamiaan kommentteja.

”Mutta sen jälkeen lukea kaikki henkilökohtainen ryönä mitä sain oli kyllä lannistavaa. Kirjoitelkaa mitä kirjoittelette omilla sivuillanne ja keskustelupalstoilla, siihen teillä on oikeus, mutta on se kyllä huolestuttavaa kuinka jollain on tarve tulla nimittelemään toista heidän henkilökohtaiseen sosiaaliseen mediaan”, Cristal Snow kirjoittaa päivityksessään.

Julkaisun lopuksi tv-persoona kehottaa ihmisiä laittamaan asioita perspektiiviin ja toivottaa mukavaa kevään odotusta kaikille. Koko julkaisun voi lukea alta tai tästä linkistä.

Päivitystä on kommentoinut muun muassa Cristal Snow’n kilpapari Sauli Koskinen.

”Onneks meillä oli hauskaa ja muulla ei ole väliä”, Koskinen kommentoi muun muassa sydän- ja nauruemojien kera.

Ennen kuvauksia Cristal Snow kertoi tunnelmistaan Twitterin puolella.

”Kiva mennä täysin uuteen ohjelmaan ja ensimmäiseen osaan ja ei tajua yhtään mihin on lupautunut. Onneks mä en häpeä omaa tyhmyyttäni. Isolla kädellä vaan saatana!” Cristal Snow kirjoitti.

Jos upotus ei näy, näet julkaisun täältä.

Hengaillaan perustuu Ruotsissa pitkään esitettyyn ja erittäin suosittuun På spåret -ohjelmaan. Tietovisassa katsojat ja studion kilpailijat viedään ”junamatkalle” ympäri maailmaa testaamaan tietouttaan. Aiheet vaihtelevat muun muassa viihteestä historiaan ja maantietoon. Juontajina suomalaisversiossa toimivat Riku Rantala ja Jenni Poikelus. Ohjelman ensimmäinen jakso keräsi kritiikkiä esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Monet huomioivat sen, että ohjelman julkkisvierailla ei tuntunut riittävän yleissivistystä helpoimmissakaan kysymyksissä. Jaksossa olivat vieraina myös valokuvaaja Meeri Koutaniemi ja näyttelijä Laura Malmivaara.

Lue myös: Aivan uudenlainen viihdeohjelma rantautuu Suomeen - juontajina Jenni Poikelus ja Riku Rantala

Lue myös: Cristal Snow sai tv-lookistaan ikävän kommentin, ärähtää nyt somessa: "Mitä aktuaalista v*ttua?"

Kilpailut

Uusimmat