Kuva: AOP / Shutterstock

Selena Gomez avautuu sairautensa tuomista haasteista - haluaa rohkaista kaltaisiaan

19.02.2023 14:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Gomez syö sairastamaansa lupukseen lääkkeitä, jotka vaikuttavat myös nuoren artistin ulkonäköön.

Artisti ja näyttelijä Selena Gomez, 30, on saanut uransa aikana arvostelua ulkonäöstään. Gomez joutui ikävien kommenttien kohteeksi esiinnyttyään muun muassa viime Golden Globe –gaalan punaisella matolla. Kenenkään ulkonäköä ei kuitenkaan tulisi kommentoida ja artisti onkin puhunut avoimesti sairastavansa lupusta eli punahukkaa, jonka hoitomenetelmät aiheuttavat hänelle toisinaan painonnousua. Nyt artisti on avannut sanaisen arkkunsa tärkeän aiheen tiimoilta jälleen. 

Gomez kertoo syövänsä sairauteensa lääkettä, joka aiheuttaa painon jojoilua ja kerryttää tavallisesti nestettä kehoon. Kenenkään ulkonäköön ei tulisi milloinkaan puuttua, sillä ulkopuolinen ei voi ikinä tietää, mitä toinen käy kulissien takana läpi. 

- Kun syön sitä, minulle kertyy paljon nesteturvostusta ja sitä normaalisti tapahtuu. Kun en syö sitä, alan menettää painoa, artisti selittää. 

- Halusin vain sanoa ja rohkaista kaikkia, jotka tuntevat jonkinlaista häpeää siitä, mitä he käyvät läpi, eikä kukaan tiedä oikeaa tarinaa.  

Artisti haluaakin muistuttaa ihmisiä siitä, että jokainen on kaunis omalla tavallaan.

- Haluan ihmisten tietävän, että olette kauniita ja upeita. Meillä on päiviä jolloin ehkä tunnemme olomme paskaksi, mutta olisin mielummin terve ja pidän huolta itsestäni. Lääkkeeni ovat tärkeitä ja uskon, että ne auttavat minua, Gomez sanoo.

Lue myös: Selena Gomezin keho joutui arvostelun kohteeksi - vastaa kritisoijilleen

Lue myös: Selena Gomezin meikittömät selfiet ihastuttavat somessa - katso kuvat ihanasta lookista!

Lue myös: Selena Gomez nähtiin käsi kädessä tunnetun dj:n kanssa - kuvat julki

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat