Kuva: AOP

Megan Fox ottaa kantaa pettämishuhuihin - "Jättäkää viattomat ihmiset rauhaan"

20.02.2023 12:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Foxin ja Machine Gun Kellyn suhde on rakoillut Grammy-gaalan jälkeen.

Näyttelijä Megan Foxin, 36, ja muusikko Machine Gun Kellyn, 32, suhde on rakoillut Grammy-gaalan jälkeen. Megan Fox oli ensin poistanut Instagram-sivultaan kaikki yhteiskuvat MGK:n kanssa ja tämän jälkeen koko Instagram-sivunsa.

Fanit spekuloivat, että Machine Gun Kelly olisi pettänyt Foxia kitaristi Sophie Lloydin kanssa. Lloyd itse kiisti viime viikolla huhut.

Huhut olivat myös Foxille liikaa, joka palasi Instagramiin ja kirjoitti viestin, jossa sanoo, että suhteessa ei ole ollut kolmansia osapuolia.

"Kolmansia osapuolia ei ole ollut osallisina tässä suhteessa. Se pitää sisällään muun muassa ihmiset, tekoälybotit ja naispuoliset demonit", Fox kirjoittaa.

"Vaikka onkin ikävää viedä teiltä sattumanvaraiset ja katteettomat tarinat, jotka tekoäly olisi käsikirjoittanut paremmin, teidän on antava tämän tarinan kuolla ja jättää viattomat ihmiset rauhaan", Fox päättää ja viittaa todennäköisesti Lloydiin. 

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä. 

Machine Gun Kelly ja Megan Fox rakastuivat kesällä 2020, kun he kuvasivat yhdessä Midnight in the Switchgrass -elokuvaa. He menivät kihloihin tammikuussa 2022.

Lloyd nousi tunnetuksi suositun YouTube-kanavansa myötä, missä hän on esittänyt erilaisia covereita varsinkin rock- ja metallikappaleista. Machine Gun Kelly paljasti viime toukokuussa, että Lloyd toimii hänen yhtyeessään kiertuekitaristina. 

Sophie Lloyd. (kuva: AOP)

Lue myös: Machine Gun Kellyn uskottiin pettäneen Megan Foxia kitaristinsa kanssa - nyt muusikko kommentoi

Lue myös: Megan Foxin Instagram-tilillä tapahtuu kummia: ensin poistuivat yhteiskuvat, lopulta koko tili

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat