Kuva: YouTube / Netflix

Rankkoja haasteita sisältävä reality-sarja nousi Suomessa Netflixin katsotuimmaksi

20.02.2023 20:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Elokuvien katsotuimpana on seikkailuelokuva Bushwick, jossa salaperäinen aseistautunut joukko hyökkää monimuotoiseen naapurustoon.

Suomessa Netflixin katsotuimmaksi sarjaksi on noussut hikeä ja kyyneleitä sisältävä reality-sarja.

Physical: 100 -sarjassa sata huippukuntoista kilpailijaa kohtaa toisensa rankoissa haasteissa tavoitellessaan voiton tuomaa kunniaa ja rahapalkintoa. Sarjasta on katsottavissa ensimmäinen tuotantokausi, joka sisältää kahdeksan jaksoa.

Toisella sijalla on viime viikolla kärkipaikkaa pitänyt draamasarja You,  jossa sarjamurhaaja Joe Goldberg (Penn Badgley) pyrkii aloittamaan uuden elämän Lontoossa, mutta menneisyys ei jätä häntä rauhaan.

Kolmanneksi katsotuin on historiallinen draama Lidia Poöetin Laki. Sarja kertoo Lidia Poëtista, joka tutkii murhia ja taistelee oikeudestaan toimia asianajajana. Lidia Poöetin Laki perustuu Italian ensimmäisen naisjuristin elämään.

Elokuvien katsotuimpana on seikkailuelokuva Bushwick, jossa salaperäinen aseistautunut joukko hyökkää monimuotoiseen naapurustoon. Opiskelijanainen ja entinen merijalkaväen sotilas lyöttäytyvät yhteen selvitäkseen hengissä. Elokuvaa tähdittävät muun muassa Dave Bautista ja Brittany Snow.

Lue myös: Vievätkö himot mennessään? Netflix-sarjassa seksin harrastaminen vaikuttaa palkintorahoihin

Lue myös: Netflixin poistettavien sarjojen listalle ilmestyy ensimmäistä kertaa alkuperäissarja

Lue myös: Netflixin katsotuimman sarjan uuden kauden toista puolikasta odotetaan jo - traileri on juuri julkaistu

Lähde: Netflix

Kilpailut

Uusimmat